Miért van ez? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Az a helyzet, hogy van itthon egy kétkezes súlyzom. Kb. 20-22 kg. Nem tűnik soknak de nekem elég sokat ér, mert vékony gyerek vagyok.
De nem is ez a lényeg, hanem sajnos nincs kedvem gyúrni. Hiába hallgatok mellette zenét nincs akaraterőm.
Valaki tudna adni valami NORMÁLIS tanácsot, hogy miként búzdíthatom magam?
18/F
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__.. Ajánlom az első oldal utolsó hozzászólását nagyon buzdító! :D
Egyébként meg hagyd a francba és csinálj mást mert semmit nem fogsz így úgyse elérni csak megunod.
Nekem mindig megjön a kedvem, hogy megmozduljak, ha megnézem ezt a videót. :D
Jee egy isten vagyok :)
Amúgy ha nem nem megy nem kell erőltetni. Nem kötelező ezt csinálnod, ha így is tetszel magadnak és megelégszel azzal, hogy ilyen puhap.öcsű vagy aki heti 3-4x1 óra testmozgástól anyuci szoknyája alá megy sírni 18 évesen. :)
Ha mégis rászánod magad írj privátot.
Köszönöm a válaszokat..
Utolsó: Azthiszem rászánom magam.:DDD nem tetszett amit írtál így inkább küzdök.xd :D
:))
Rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!