Fekvenyomás!? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Sziasztok!
Nagyon szükségem lenne a segítségetekre a tanácsotokra! :P
Szóval fogadtam apámmal h kifogok tudni nyomni 40kilót legalább 8x egymás után. Hozzáteszem járok kondizni meg minden de fekvenyomással nem sűrűn foglalkoztam a terembe. apámnak van itthon fekve padja meg egyéb ilyenek eszközei haverjaival itthon szoktak edzegetni :D
Most kipróbáltuk 30kilóval azt kibírtam nyomni 6x :D :D :D
legkésőbb augusztus 25-ig kell megcsinálnom ha Nyerek akkor én meg a barátom mehetünk wellnessezni szeptember első hétvégéjén ha nem akkor anyum meg apum :D
Szerintem nem lehetetlen főleg h egy wellnessezés a tét.
Hogy kezdjek hozzá az egésznek?
18/L
ha most akkor ennyi a cél hogy a 40kilót elérd akkor heti 2 x mehet a fekvenyomás,alacsonyabb 6 ismétléssekkel és ne nyírd ki az edzéseken a melled.
ilyenkor nem úgy kell befejezni az edzést mint ha izom növelés céljából edzenél.
iktass be ferdepados nyomást és kézi súlyzós nyomást is azok is hozzá járulnak a fekvenyomás sikeréhez.
ja és persze ne csak ennyiből álljon az edzés,edzés más testrészre is.
húúú köszi szépen :)
nyilván nem csak erre fogok edzeni :P :)
Am ugyanúgy 4*6 legyen vagy emeljem a sorozatot?
Szerinted sikerülhet dirtboy ennyi idő alatt ? Félek h kifutok majd az időből :S De azért bizakodó vagyok :D
mehet szerintem 5x6
jó lenne ha segítség is lenne mert úgy az igazi nagy súlya nyomni,akkor nincs félelem hogy rajtad marad.
nem tudom hogy sikerül e,elég kevés az idő.
ha gondolod nyomj be egy kis l-karnitint vagy vegyél pár tasak hot blood-ot ha nem magas a vérnyomásod.
fél tasak elég lesz az elején.
az egy kis segítség,ad egy kis erőt az edzéshez,nyomásokhoz.
karnitin szintén az energetizáló hatása miatt lesz hasznos.
igen hallottam már a hot blood-ról nem nem magas normális szerencsére
köszi szépen mindent :)
bocs h zaklatlak de még 1 dolog! :D
Ha mondjuk abba hagyom ezt a hot bloodot akkor már nem leszek képes kinyomni azt a 40 kilót? Mondjuk csak 35öt?
a hot blood egy nitrogén oxid fokozó,ezek pár óráig hatnak.
előnye az izmok jobb tápanyag valamint oxigén ellátása továbbá az is előnyös hogy nagyobb súlyokkal bírsz dolgozni és a sorozatok közti pihenő időt is csökkenti.
és persze a koncentrációt is.
tételezzük fel ha mondjuk eddig kinyomtál 35 kilót és NO fokozóval edzésen sikerül kinyomni 40et akkor következő edzésen jó eséllyel NO fokozó nélkül is menni fog 36-37kiló.
ki próbálhatod a scitec koffeint is,azt viszont ne szedd együtt hot bloodal.
a 100% tiszta koffein jobb mint a kávéban lévő,a kávéban van a koffein hatását rontó anyag is ezért sosem lesz olyan jó mint a tiszta koffein.
nem tudom tudtad e hogy a koffein is jó hatással van az energia szinte de nem csak úgy hogy reggel felébreszt.
a koffeinre a mellék vese epinefrint,norepinefrint /adranalin/ és a testben dopamint termelődés is beindul.
az epinefrin,norepinefrin ad majd erőt a dopamin pedig a koncentrációt segíti elő.
így fejti ki hatását a koffein.
ha veszel akkor kezdésnek 100mg elég lesz később mehet 200mg azaz két kapszula.
Kicsit off leszek, de:
Én hagynám had húzzanak el faterék otthonról, aztán mehetnének a partyk :D
dirtboy:
húú köszi nagyon tájékozódott vagy és ez tök jó:)
Zakathol:
party otthon SOHA :D
am meg most jó lenne egy kicsit kettesben+még kényeztetés +jakuzzi+medence+egy jó kis masszás+szauna :D felbecsülhetetlen
még sosem voltam szóval szeretném kipróbálni de abba sem halok bele ha anyámék mennek akkor is feltalálnánk magunk :P :D
majd a végén megírhatnád hogy sikerült e.
az jöhet privátba,úgy biztos hogy meg kapom.
sok sikert
come on
no pain no gain
egy kis motiváció.
http://www.youtube.com/watch?v=QKzceN4CmQ4
http://www.youtube.com/watch?v=UO0r1YETV5A
okéé mindjárt megnézem a vidiket.
megfogom írni privátba :D
és köszi szépen mindent :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!