Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fegyencedzéssel mennyi idö...

Fegyencedzéssel mennyi idö alatt fog látszani valami?

Figyelt kérdés
Ugyértem hogy a test mikor lesz valamivel izmosabb?

2014. aug. 18. 10:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
izom és hájrétegtől függ. a 4 edzés teljesen reális egy vékony embernek. nem csak sajáttestsúlyos fegyencedzés van.
2014. aug. 18. 11:29
 12/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat...én most fogtam neki ez a második hét csak és kíváncsi voltam mi lesz. :D
2014. aug. 18. 11:38
 13/21 anonim ***** válasza:

4. vagyok, azért nem vagyok teljesen hülye hogy odaképzelek izmokat :) Előtte sem voltam tohonya, bringával jártam dolgozni meg ilyenek. Csak a hagyományos "RubintRékaFitnessz" nem jött be, a fegyencedzéses gyakorlatok meg teljesen logikusnak és teljesíthető tempójúnak látszottak. Nem követtem betű szerint az edzéstervet, szóval nem a minimum számú sorozattal kezdtem mert az meg se kottyant, hanem az első nehézségi fok hosszabb sorozatával. És minden gyakorlatot csináltam az edzésnapokon, mert eleinte ugye nem vesz el sok időt. Így max 1 óra alatt letudtam bemelegítéssel.

Számomra pont megfelelő az edzés, nem akarok izompacsirta lenni, de azért nem árt ha egy-kétszer fel tudom magam húzni meg van egy kis hasizmom. És nem kell semmi gép meg súlyzó.

2014. aug. 18. 12:25
 14/21 anonim ***** válasza:
33%
Tegyél már képet arról az izmos formáról légyszi. Nem csesztetés, én elismerem ha valaki tényleg jó, de kicsit hihetetlen, hogy valaki pár hét alatt izmos lesz.
2014. aug. 18. 12:34
 15/21 anonim ***** válasza:
:) vágos ezek fotóboltal edzenek :D heti 7x12 órát :)
2014. aug. 18. 12:36
 16/21 anonim ***** válasza:
56%
#13 Koksz nélkül sosem leszel túl izmos akármilyen keményen edzel is. Neked is ugyanolyan keményen kell edzened, mint, aki profiban akar versenyezni csak rövidebb idő alatt éred el az eredményt. Persze nem kell akkora súllyal edzened, mint egy profi testépítőnek, de a kemény munka ugyanúgy szükséges. Ha félvállról veszed az edzést, akkor még egy hangyaf_sznyit sem leszel izmos. Ha pedig nő vagy, akkor főleg nem kell aggódni, hiszen nehezebben izmosodsz, mint a férfiak.
2014. aug. 18. 14:24
 17/21 anonim ***** válasza:
A kérdező nem azt kérdezte, mikorra fog látszani valami? Én megmondtam hogy nekem, pár edzés után volt változás. Most ezen mit nem lehet érteni? Nem photoshoppolom magam, nem is csinálok képeket a tükörben pózolva. Nem akarok testépítő lenni, csak egy jó fizikai erőnlétet kialakítani. Nem tudom miért kell kiforgatni mindenki szavát, meg leszólni? Mégis mi okom lenne hazudni?
2014. aug. 18. 16:33
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
Nem látszik pár edzéstől. Nőknél főleg nem. Ha pedig nem mersz képet tenni, akkor hiteltelen vagy. Írni bárki bármit tud .
2014. aug. 18. 16:44
 19/21 A kérdező kommentje:
Tényleg nem hülyeség! Amióta elkezdtem már változás volt...Most ne gondoljon senki jason statham kockahasra meg akkora vállra mint egy repülötér :D De tényleg van kis változás :D Amugy kösz mindenkinek a válaszokat.
2014. aug. 26. 07:00
 20/21 anonim ***** válasza:
Na ugye! Aki évek óta edz, bizonyára nem lát változást egyik hétről a másikra, de aki az elején van, annak szembeötlik. Gratula a kérdezőnek, csak így tovább!
2014. aug. 27. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!