Miért csökkent a testsúlyom?
Figyelt kérdés
Minden héten 2X járok edzésre. Egy hónapja 62-63 kg voltam, ma mértem és 58kg, pedig úgy veszem észre, hogy a hasam sokkal nagyobb és zsírosabb, és megjelent az a bizonyos "férfimell" is. 15/F#diéta #fehérje #testépítés #étrend #kockahas #tömegnövelés #szálkásítás #Fegyencedzés #testzsírszázalék #CH
2014. aug. 26. 10:16
1/10 anonim válasza:
Nyilván fogytál, csak nem a hasadról.
2/10 - palilaci - válasza:
A helytelen táplálkozás miatt lebontottál pár kg izmot és közben zsírosodtál
3/10 A kérdező kommentje:
De heti 2X járok edzésre
2014. aug. 26. 11:18
4/10 - palilaci - válasza:
Hiába jársz heti 2x edzésre. Iznosodni/fogyni csak étrendel fogsz. Heti 2 alkalom meg egy vicc, még ha eléggé intenzív akkor sem elégg (de milyen edzésre jársz vagy mit csinálsz?).
5/10 A kérdező kommentje:
Edzőterembe járok, melette itthon csinálom a fegyencedzést
2014. aug. 26. 12:47
6/10 anonim válasza:
De a kajának kell jónak lenni, anélkül nem sokra mégy.
7/10 A kérdező kommentje:
Mértem egy testzsírszázalékot: 23,5%
2014. aug. 26. 12:55
8/10 anonim válasza:
Biztos nem vittél be megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyagot!
Főleg fehérje bevitel hiánynál jelentkezik zsírosabb test és a férfi mell!
9/10 A kérdező kommentje:
Hát fehérjét fehérjeporból vittem be. Húsokból főleg csirkemellet/combot szoktam enni, ritkábban másfélét.
Az étrend nagyjából:
reggeli: szendvics (sonka,sajt,zsemle)
tízórai: nem mindig eszek
ebéd: mindig meleg étel(leves,második:általában hús v. ritkábban tészta)
uzsonna: joghurt(Danon)
vacsora: vagy ami az ebédből, ha maradt, v.szendvics esetleg tejbedara
Tudom, hogy ez nem testépítő étrend, még csak most akarok nekiállni figyelni ilyenekre. Egyébként az edzés megy rendesen a bicepszemen, már rendesen látszik a hatása
2014. aug. 26. 13:36
10/10 anonim válasza:
Hát először a kajádat rakd rendbe és utána vegyél fehérjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!