Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért van viszály a saját...

Miért van viszály a saját testsúllyal és a konditerembe járók között?

Figyelt kérdés
Annyian kötnek bele a másikba és annyira primitív. Ennek mi az oka? Nem az a célja mindkét gárdának ,hogy erőben ,egészségben tartsa a testét? Egyáltalán nem értem ,miért van ez a fröcsögés mindenhol.

2014. aug. 24. 17:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
36%

ugyanazért mint bármilyen vallás/ideológia helyzetében

ez itt már egy tévhit:

erőben egészségben - a legtöbb ember nem ezekért sportol, hanem hogy mutogassa magát, a sprotolók meg pénzt keressenek. az átlag testépítőt nem érdekli az egészsége, mert ha úgy lenne, nem itt tennék fel a primitív kérdéseiket, hanem olvasnának, illetve nem doppingosokkal lenne tele az élmezőny versenyeken.

2014. aug. 24. 18:16
 12/18 anonim ***** válasza:
+aki nem jön rá magától, hogy a világ nem feketefehér, azzal úgysem lehet mit kezdeni, ilyen a társadalom 1%ból lesz csak, a többi droid.
2014. aug. 24. 18:22
 13/18 A kérdező kommentje:

Hidd el nem az a testépítő ,aki nem olvas és itt teszi fel a kérdéseit. Az olyan emberek miért nem magukat minősítik ,miért a testépítőket?

Nézd meg Kathi Bélát. Akármilyen állat a teremben (szerintem edzés közben mindenki kicsit vadul és ez a normális) ott egy Semmelweis a háta mögött.

A szteroid témába meg most inkább ne menjünk bele. Kár vádaskodni. Van olyan street workoutos is ,aki használ valamilyen szert.

2014. aug. 24. 18:28
 14/18 A kérdező kommentje:
És ez a hiú meg a pénzéhes emberre is legyen igaz. Magukat minősítik ,nem egy közösséget.
2014. aug. 24. 18:30
 15/18 A kérdező kommentje:
Egyébként ment a zöld mindenkinek és köszönöm a válaszokat!
2014. aug. 24. 18:31
 16/18 anonim ***** válasza:
63%

Nem olvastam végig, csak az első válaszból egy keveset, ott pedig megláttam a nevem :)

Azért, mert a saját testsúllyal edzők buták. Azt hiszik, hogy a súlyzós edzéstől nagy felfújt,használhatatlan izmaik lesznek. De sok calisthencező edz súllyal, pl húzódzkodás súllyal, kettlebell...stb Na akkor mi is van? És ezt én úgy mondom, hogy sw-zek :D

A súlyzós edzők szintén buták. Ők azt hiszik, hogy a saját testsúllyal nem lehet izmokat építeni, meg csak a játszótéren feszengenek a nyócéveseknek mert tudnak egy fekvőtámaszt.

Meglátásom szerint a vita azért van, mert nem tudjuk mi a másik célja, ha nekem a muscle up a célom nem súlyzózni kezdek hanem tolódzkodni és húzódzkodni, ha pedig a Mr.Olimpia a cél nem falnál végzett fekvőtámaszokat csinálok.

2014. aug. 24. 18:35
 17/18 anonim ***** válasza:
63%

- A testépítés nevű sportot eleve kötelező utálni. Az eredmény látványos, eljut az átlagemberhez is, aki kevésbé látványos, így muszáj nekik valamit kitalálni, hogy miért is jobbak ők, mint a testépítők. Az átlagember általénos tudásszintje bármiről pedig megadja ezen kifogások értelmi szintjét (ami konvergál a nullához). A fegyencesek csupán ennek a jelenségnek egy alkategóriája.

- Divat mostanság hiperszuper-alterosnak lenni, szidni a mainstream dolgokat, droidnak nevezni a tömeget és azt hinni, hogy az egyén valami különleges, titkos tudás birtokában van (miközben amúgy a legtöbbször rémostoba). A fegyences kontingens is egy ilyen alteros csoport.

2014. aug. 24. 19:18
 18/18 anonim ***** válasza:

Azért van viszály, mert mind a két csoportnál vannak csökött agykapacitású idióták, akik ahelyett hogy elismernék, tisztelnék a másikat ahogyan egy sportember mentalitásához illene, inkább pocskondiáznak.

Én magam küzdősportolok, mellette kiegészítésképpen edzek saját testsúllyal.

Ettől függetlenül eszembe nem jutna fikázni a testépítőket, ellenkezőleg.

Sok testépítő teljesítménye tiszteletre méltó.

Köztudott, hogy aki általában fikázza a másikat, ott többnyire irigység van a háttérben.

2014. aug. 25. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!