El lehet érni bármit is étrend nélkül? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Insanity és fegyenc edzést fogok csinálni, de suliidőben a menzán eszem(reggeli és vacsi itthon, tízórai, ebéd, uzsonna suliban). Így is el lehet érni valamit, vagy ez esetben hagyhatom az egészet mert semmi nem lesz? Nem akarok nagy dolgokat elérni, csak egy jó formát(kockahas, mellizom)2014. aug. 23. 11:08
11/11 A kérdező kommentje:
Igen, elég furcsának tűnhetet. Valójában már korábban elkezdtem edzeni, csakhát közben felkerült az étrend kérdés. És az a változás elég minimális volt(lehet hogy csak én láttam magamon fejlődést, tudod hogy van ez :D). Bár tény és való hogy 1 hét alatt nem fejlődhettem akkorát. A kérdésben pedig a "fogok" szó szerepel, mivel akkor még insanityt és fegyencedzést csináltam.Az insanityt meg is bántam azóta...
2014. okt. 2. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!