Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Vélemények a következő fehérje...

Klanwarrior kérdése:

Vélemények a következő fehérjeporokról?

Figyelt kérdés

Hali!

Még nem szednék port, viszont már elkezdtem gondolkodni azon, hogy milyen fajta legyen. Olcsó, jó, megbízható por érdekelne. A következő termékek közül melyik volna a legjobb?(Majd tömegeléshez, nem szálkásításhoz.)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ha vetted a fáradtságot végignézni, nagyon köszönöm!

Jöhetnek a vélemények! :)

2014. aug. 21. 16:25
1 2 3 4 5 6
 51/59 tap bela ***** válasza:

Vajon a felsoroltak közül melyik tartalmaz emésztőenzimet?

Vajon miért is fontos?

2014. aug. 22. 06:17
 52/59 A kérdező kommentje:
Nah.. Írtam,hogy "Tudjátok, milyenek a szülők..."... És.. Anyum mondja, hogy "Nem lesz költőpénz, ne ilyenekre költsd el!!!", "Az ilyen műanyagok kárt tesznek benned...", stb. Na igen, akármennyit magyarázkodhatnék, akármennyi tényt hoznék fel arra, hogy nem egészségtelen a fehérjepor stb., NEM engedne venni... Mondom "Akkor majd elmegyek dolgozni, és megkeresem a rávalót..."... Ez se tetszett neki, nehogy már én dolgozzak... De ha Ő nem ad rá pénzt, akkor muszáj lesz(Van pénzem, de arra nem engedi elkölteni, igazából nem értem az érveit, hogy miért nem.). Hetente 3.000ft-ból kijönne a csirke + rizs + zabpehely + fehérjepor.. Annyit kéne adnia, de msot tönkrement az autónk, venni kell egy újat, és spórolás van.. Ennyit a terveimről.
2014. aug. 25. 13:15
 53/59 anonim ***** válasza:

Az nem zavarja, hogy nincs benne műanyag?

Olvasson: [link]

2014. aug. 25. 16:12
 54/59 A kérdező kommentje:
Nem érdekli, konkrétan belesz@r az egészbe, már bocsi a kifejezésért, de inkább abbahagyom az edzést, még túróra+ csirkére sem lesz pénzem így.
2014. aug. 25. 17:23
 55/59 anonim ***** válasza:
:O
2014. aug. 25. 17:37
 56/59 A kérdező kommentje:

Sikerült beszélnem vele, kb megértette, amit magyaráztam, hogy a fehérjepor nem káros, teljesen olyan, mintha pl. csirkét ennék, csak olcsóbb, praktikusabb, nem kell mindig csirkét ennem.

Ugye 1kg tiszta csirkemell kb 1500ft(változó), 100gramm 150ft, amiben kb 20g fehérje van, így a fehérje grammja ~7,5ft. Viszont! 5000gramm fehérjepor 19000ft, így 25gramm, amiben 20gramm fehérje van 95ftft. Így azért már mindjárt olcsóbban ki is jövök vele + gyorsan felszívódó, ami edzés után jól jön + praktikusabb, 3deci vízben elkeverem/zabpehelybe beleöntöm, és kész is.

Kb érti, mit szeretnék, és mondta, hogy ha kijön a keretből, talán vehetek majd :)

Mondjuk most még nincs rá szükségem, sajnos nem tudok edzeni pár hétig.

2014. aug. 26. 11:39
 57/59 anonim válasza:
Tehát a lényeg, hogy nyugodtan lehet rendelni ?
2014. aug. 26. 21:58
 58/59 A kérdező kommentje:
Igen, kihagytam, hogy még mindig kétségei vannak a rendeléssel..Viszont van zöldpatika nem messze tőlünk, ott vesszük a vitaminokat, zabpelyhet is, és most onnan fogjuk venni a fehérjét is.Nem értem, hogy miért jobb, ha az ottani eladónak mondjuk, hogy rendeljen, mint hogy mi rendeljünk, de hát na.. Legalább már érti, mit szeretnék :)
2014. aug. 26. 22:27
 59/59 A kérdező kommentje:
A zöldpatikában nincs olyan fehérje, és rádobott az eladó azokra is 4-5.000ft-ot 5kg-onként, úgyhogy belement, hogy rendeljünk, amikor kell. :))
2014. aug. 30. 20:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!