Vélemények a következő fehérjeporokról?
Hali!
Még nem szednék port, viszont már elkezdtem gondolkodni azon, hogy milyen fajta legyen. Olcsó, jó, megbízható por érdekelne. A következő termékek közül melyik volna a legjobb?(Majd tömegeléshez, nem szálkásításhoz.)
Ha vetted a fáradtságot végignézni, nagyon köszönöm!
Jöhetnek a vélemények! :)
Mit nem tudsz rajtuk felfogni? Ez a hely azért van, hogy kérdezzünk, még ha baromságokat is, de azzal is többet tudjunk meg az adott témában.
Elnézést, ha egy-két alkérdés irdatlan nagy baromságra sikeredett, ez van.
tap bela milyen kis kardos... :D
Jut eszembe, mi az, hogy nem én nyertem azt a BCAA-t? :D
"tap bela nevű felhasználó válasza:
Harmadik szója fehérje. Erről már regényt írtak és olvashattak. Növényi fehérje, aminoprofil hiányos, fitoösztrogén anyagokat tartalmaz, szintén nem csoda, hogy filléres árú. Pajzsmirigybe is bekavarhat."
tap bela: Szerintem is szar a szója, de nem az 5. re gondoltál? A harmadik nálam ez: [link]
Ez elvileg Tejsavófehérje koncentrátum WPC80. Erről mi a véleményed? Látom azért hagytak benne zsírt és ch-t, gondolom ezért olcsóbb.
"Jut eszembe, mi az, hogy nem én nyertem azt a BCAA-t? :D"
...de csak az nyerhet, aki játszik is? ;-)
Majd a következőnél?!?! Újabb lehetőség. :)
"Ez elvileg Tejsavófehérje koncentrátum WPC80. Erről mi a véleményed? Látom azért hagytak benne zsírt és ch-t, gondolom ezért olcsóbb.
"
Azért szeretem, ha valaki gondolkodik is!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!