Jó a formája nagyon, szép eredmény. De azért ott szerintem van kis koksz is. Ezzel nyilván majd itt sokan nem értenek egyet, de 173 centisen 86-88 kg ilyen szárazsággal nem lesz egy naturál ember, még ha jó a genetikája akkor sem. De ez csak az én véleményem. A terem vagy súlyok mindegy miként néznek ki, lehet rozsdás szarokkal is edzeni az nem befolyásolja a végeredményt. Az étkezés inkább, de azért elég sok halat eszik, szóval a fehérje simán meglehet nála.
2014. aug. 10. 12:40
2/13 anonim válasza:
Azért szerintem nem kizárt, hogy naturál. Látszik a genetikája nagyon kemény 8 kocka a hasán, jó tapadási pontok. Plusz ő fekete, akiknél gyakoribbak szerintem a jó gének és maga bőrszín is rádob a látványra, nem véletlenül barnítóznak a versenyzők is. Egyébként én nem látom őt 86 kilónak inkább hiszem, hogy többet mondott kicsit.
2014. aug. 10. 12:52
3/13 anonim válasza:
Lehet persze vitatkozni, de írtam, hogy ez az én véleményem. Nyilván kevesen értenek majd egyet velem, de akkor is ezt gondolom. :)
2014. aug. 10. 12:55
4/13 anonim válasza:
Szép eredmény, sokan puccos teremben és jó étrendel sem néznek ki így és nem is fognak. Nagyon szép a mellizma (felső részén is van tömeg rendesen), a vállak is elég brutálisak meg a felkarok úgy egybevéve. A csuklyáin is látszik szépen megvannak azok is edzve.
Szó szerint nagyon szép eredmény. Biztosan hozzácsapott még +3-4 kg-ot, olyan 80-84 kg között van. Sehol sem írja, hogy mióta edz, az lehet 2 éve vagy lehet akár 4-5 is.
A sötét szín kiemeli az izmokat, nekik jobbak a génjeik, nagyobb tesztoszteron szint, jobban építenek tömeget egyesek, ha ehhez párosul egy szép izomtapadás és genetika ez a végeredmény.
Szerintem is naturál, ez még hozható.
2014. aug. 10. 13:21
5/13 DEXTER22 válasza:
Szerintem meg ez nem natural...de sose lehet tudni..
2014. aug. 10. 13:26
6/13 anonim válasza:
Szerintem! Ha a drog, meg mindenféle hülyeség eljut oda, akkor szteroid is simán. Jó, értem, fekete genetika, de akkor is, csigától meg sok moszat marhaságtól nem lesz senki ilyen..
2014. aug. 10. 15:07
7/13 anonim válasza:
Azért a koksz valahogy Ghánába is eljut, ahogy elnézem. Gyűlölöm az ilyen álszent f-szságokat, hogy még kreatin sincs mindig, mert olyan csóró a vidék, eközben pedig szétreped a csávó a koksztól. Nem szeretem ha hülyének néznek, meg a többi olvasót is. Jó, valószínű, hogy nem annyi cucc kell ehhez a formához, mint egy top profi testépítőnek, de azért ne áltassuk már magunkat.
2014. aug. 10. 16:20
8/13 anonim válasza:
Persze az is lehet, hogy én tévedek és a sült útifűtől lett ilyen.
2014. aug. 10. 16:22
9/13 anonim válasza:
Genetika is lehet. Ja és ki tudja mióta edz.
2014. aug. 10. 18:03
10/13 anonim válasza:
10 az 1-hez, hogy cuccol, de még ha teli is van, akkor is nagyon szép eredmény. Sokan vannak, akik meg sem közelítik kox mellett sem az ilyen formát, szóval részemről minden elismerésem neki!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!