DIABESTAR tésztáról vélemények?
Nem ismertem eddig, a Herbáriában láttam meg, ott lehet kapni. 30g a fehérje, 17g élelmi rost és 42g a ch tartalma.
Szálkásító diétába szerintetek?
Ez rendben van hogy beleszámolod, viszont a sima fehértészta nagyon megdobja a vércukor szintet, ami viszont köztudottan gátolja a fogyást az egyéb kártékony mellékhatásokról nem is beszélve.
Most kimondottan szálkásító diéta alatti fogyasztására gondoltam, hogy ismeri-e valaki, használja-e?
Te két külön dologról írsz. Más a napi összbevitel, mert ott valóban csak a kalória számít (és ha csak ezt néznénk, akkor valóban lényegtelen, hogy azt a bizonyos kalória mennyiséget te miből vitted be) és megint más a vércukorszint alacsonyan tartása. Mert hiába vagy napi szinten kalóriamínuszban, ha magasan van tartva a vércukorszinted, akkor nem fogsz fogyni!
Attól, mert mást is eszel mellé, még ugyanúgy ott a magas GI-jű kaja!
Már bocs de más az edzés és más a táplálkozástudomány. Ez két külön dolog. Kb olyan, mintha azt mondtad volna, hogy veled ne vitatkozzak az aszfalt minőségéről, mert te bizony útépítő munkás vagy!
Értem, tehát tudod hogy hogy készül a húsipari disznósajt meg a virsli. A dietetika meg egy orvosi tudományág.
Amúgy a Diabestar tésztát próbáltad már?
Tanultunk biokémiát, és táplálkozásról is. Dietetikus tanította. Ha fingod nincs mit tanul egy élelmiszermérnök, akkor miért kötözködsz? Úgy van a GI, ahogy írtam. Vannak csökkentő tényezők, pl ha rost kerül mellé. Ennyi. Ez tény, nem vita tárgya. Én segíteni akartam, de nem értem minek az értetlenkedés.
A tésztának pedig elég megnézni az összetételét, teljesen rendben van, eheted, nem írtam, hogy nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!