Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Gyerekként hogy haladok?

Gyerekként hogy haladok?

Figyelt kérdés

Sziasztok.Tavaly ősszel elhatároztam,hogy fogyni szeretnék.Azóta leadtam több mint 20 kilót.Edzek rendesen,étkezésem kisebb hibákkal rendben van.Most szeptembertöl szeretnék jobban ráhajtani az edzésekre.Átmozgató edzés megvan.Arra lennék kiváncsi,hogy amennyit eddig elértem az mennyire jó?

Kép: [link]

Kép: [link]

2014. aug. 18. 14:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
jól haladsz, bár nem néztem meg a képeket.
2014. aug. 18. 14:54
 2/19 anonim ***** válasza:

Szuperül. A bicepszed formája elég jó. Hány éves vagy? Hány kiló? És milyen magas?

Mondjuk ezek a képek nem mutatnak sokat, jóformán csak a karod látszik, valamint az, hogy lefogytál.

2014. aug. 18. 15:09
 3/19 HarciCsiga ***** válasza:

Annyira hogy ehhez a tömeghez még bőven csak alapgyakorlatokat csinálnék a helyedben mert elég vékonyka vagy majd ha lesz rajtad egy alap tömeg akkor mássz rá a karokra mert most úgy látom mintha szinte csak arra edzenél

Alapgyakorlatok:Guggolás,ElölGuggolás,Felhúzás,Fekvenyomás,Evezés,Húzódzkodás,Tólódzkodás,Katonai nyomás ezekkel Kialakithatnál egy olyan formát ami nem csak egy kis bicepszből állna utána foglalkozhatnál a karoddal

2014. aug. 18. 15:09
 4/19 anonim ***** válasza:

Fantasztikusan haladsz !

A karod szép. Bár senki nem tudja hány kiló vagy és mennyi voltál (és hogy a 20 kiló mínusz miért nem látszik a bőrödön), milyen magas vagy, és azt sem hogy hány éves.

Az elmondottak alapján jól haladsz, így tovább, eddz a többi izomra is, ne csak bicepszre... ÉS NE ADD FEL !

2014. aug. 18. 15:20
 5/19 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok 171cm és 78kg-ról 58-59-re fogytam.Szeptembertöl tömegelek!
2014. aug. 18. 15:32
 6/19 A kérdező kommentje:
Mellem is rendkivül fejlett.Illetve hátam a brutál még.Lában is.Mingyárt csinálok képet.
2014. aug. 18. 15:32
 7/19 A kérdező kommentje:
2014. aug. 18. 15:42
 8/19 - palilaci - ***** válasza:
hát tényleg "brutális"
2014. aug. 18. 15:48
 9/19 A kérdező kommentje:
Azt a hátamra irtam...nekem eléggé szokatlan baráti körömben senkinek sincs "ekkora" Csak ahátamrol nemtudom h küldjek képet :D Azért bocsi ha tulzok.
2014. aug. 18. 15:52
 10/19 anonim ***** válasza:

jó ne bántsátok :D

jó ez 14 évesen sok nyikhaj örülne ennek, de lesz ez még jobb is az idő előrehaladtával, a súlyokkal most még óvatosan mert izületi bajaid lehetnek később :))

2014. aug. 18. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!