Szerinted jó irányba haladók?
Figyelt kérdés
Sziasztok ! :) 16 éves srác vagyok (178cm 76kg) az lenne a kérdésem , hogy szerintetek jó irányba haladok ? Kép : [link] , jelenleg focizok és edzések után szoktam kondizni (pár hónapja kondi) , hogy az erőnlét meglegyen.;)2014. márc. 25. 23:46
1/10 anonim válasza:
Nos nem tudjuk milyen voltál előtte. Valamint biztos láttál már kigyúrt embereket és nyilván érzékeled a különbséget.
2/10 tkodit válasza:
Ha innen indultál, akkor nem: [link]
Haladni valahonnan valahová szokás, tehát a kérdés így értelmetlen. A jelenlegi formád egyébként a korodhoz jó, folytasd az edzést, és akkor lesz látványos eredménye. (pár hónap konditól ne várj csodát. Fél év kemény edzésnek már lesz látszatja, de nagy eredményhez évek kellenek.)
4/10 anonim válasza:
Ja bocs, nem olvastam el figyelmesen.Akkor ugyan azon a véleményen vagyok mint az előző válaszadók:)
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mindenkinek ;) 14 évesen voltam 165 cm és 82 kg ! Azóta közbejött egy sipcsontműtét is , és fogyni szerettem volna , voltam 67kg is . Ezt a fotót 74kgosan készítettem anno. [link] . A célom igazából egy jó labdarúgó karrier , viszont ahhoz nem árt egykis izomtömeg.Lásd Bajner Bálint.mióta a Dortmundnál focizik rengeteg fejlődött , a kondi is közre játszik.0.5 (!) másodperccel gyorsabban futja a 30 métert mint mielőtt kiment. Természetesen nem a németországi karrierre vágyom , hanem a hazai nb1/nb2-vel is bőven meglennék elégedve , mert tudom hogy keményen megdolgoztam érte. Bocsi , hogy ennyire eltereltem a szót , de tény ami tény előny a fociban a jó/izmos testalkat ! :)
2014. márc. 26. 07:01
7/10 anonim válasza:
28 vagy 30-as kar? Én is néztem ki így régebben.
8/10 Osynho válasza:
ne futó edzések utan kondizz. étrend?
9/10 A kérdező kommentje:
Kar 31cm..:D étrend semmi változatos, se nem szedek fehérjét! :)
2014. márc. 26. 13:20
10/10 Osynho válasza:
a semmibol pedig nem lesz izom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!