Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Gyerekként hogyan kezdjek el...

Gyerekként hogyan kezdjek el súlyzókkal edzeni?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok 180 cm és 90 kg szeretnék kicsit erősödni és van itthon súlyzópad szóval itthon is tudom csinálni, mennyi időközönként mennyit lehet csinálni mekkora súllyal?
2014. febr. 2. 10:05
 1/7 anonim ***** válasza:
13 évesen 180 cm és 90 kg ? :O
2014. febr. 2. 10:39
 2/7 anonim ***** válasza:

15-16 éves korodig saját testsúllyal edz :)

Nem ajánlatos a súlyzós edzés.

2014. febr. 2. 10:43
 3/7 anonim ***** válasza:
hát az a 13évesen 90kg kicsit téynleg odabasz
2014. febr. 2. 11:39
 4/7 anonim ***** válasza:
90 kg? Na nee
2014. febr. 2. 11:56
 5/7 A kérdező kommentje:
Tudom hogy gáz az a 90 kg, de legalább magas vagyok ez így kicsit kompenzálja, de tavasszal elkezdek futni az helyesebb étkezést már elkezdtem hogy 3 óránként keveset egyek vacsorára meg csak turmix megy, szüleim szerint az oldalamról fogytam is egy kicsit
2014. febr. 2. 11:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Jól teszed. Amúgy ha nagyon akarsz súlyzózni akkor kisebb súllyal több ismétlést végezz vagy vedd meg a fegyencedzés című könyvet, abban az alapoktól le vannak írva a saját testsúlyos gyakorlatok.
2014. febr. 2. 12:34
 7/7 anonim ***** válasza:
súlyzókat még 2-3 évig hanyagold mert nem tesz jót az izületednek :) menjen a fegyencedzés című könyvben leirtak :) fekvőtámasz huzodzkodás jó étrenddel igy is erősödni fogsz :P
2014. febr. 2. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!