Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Valaki egy fegyencedzés...

Valaki egy fegyencedzés edzéds tervet irna nekem?

Figyelt kérdés
lány vagyok 15 éves 50 kg. szeptemberig kéne megyek ilyen edző táborba. és ahhozu valaki valamilyen jót! fekvőt tudok csinálni kb. 25-30-at. felülést is./ amitől erősödik a kezem és több fekvőt tok lenyomni olyan gyakorlatokat és láb erősitőket is vagyis minden testrészre erősitőtt. meg h menxit fussak egy teljes edzéd tervet egy hónapra. nagyon fontos lenne valaki segitsen. elvolt törve a lábujjam ezért nem tudtam sokat edzeni. és most kérem h segtisetek. és ne azt irjátok h mondjam meg h el volt törve babbabla. mert ez nem segit erre a hónapra edzés tervet légyszi valaki (bemelegitést is) kérlek vaki! :( nagyon fontos lenne h a hónap végén azaz a táborba (2 hetes lesz ausztriába) 50-55 fekvőt meg tudjak csinálni meg felülés (az megy akár 125-130 is de még több kell 150-180 kell) valaki segitsen kérlek!!!!!!!! :) előre is nagyon köszönöm!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :)
2014. aug. 12. 14:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nem fog összemenni a melled sem, sőt.

Ugye neked a fekvőtámasz-felülés a fontos? Van egy jó módszer, az neve hogy GTG. Ezzel relative rövid idő alatt (pár hét) megduplázhatod az ismétlésszámokat és meg sem erőlteted magad. Jó azis amit a többiek írtak, főleg sandorzsolt ő nagyon benne van, régóta edz. Csak leírom az én praktikáimat:)

A GTG röviden:

Tegyük fel, hogy lebírsz nyomni 30 fekvőt. Ennek vedd a felét és végezd másfél, 2 óránként egy nap 5x! (9 óra 15 fekvő, 11 óra 15 fekvő stb) Csináld meg ezt minden hétköznap de a hétvégét hagyd a pihenésnek! Mellette futhatsz stb.. A módszer lényege hogy amit a legtöbbet gyakorolsz, abban leszel a legjobb. Logikus nem? Ha kész vagy 1. héttel akkor emelheted az ismétlés számot 5-8al ahogy érzed (tehát már 20-23 fekvőt nyomsz 2 óránként) . Ennyi lenne:) Persze ezt csak max 2 gyakorlattal célszerű csinálni (esetedben fekvőtámasz-felülés). A sport pedig mindig jó és egészséges :)! Nem kell bedőlni a sok humbugnak hogy megállsz a növésben meg fájni fog a gerinced stb... Sok sikert!

2014. aug. 12. 20:10
 12/17 A kérdező kommentje:
ez nagyon sokat segitett!!!!!! köszönöm!!!! :)
2014. aug. 12. 21:55
 13/17 A kérdező kommentje:
És természetesen további tanácsokat várok még :))
2014. aug. 12. 22:03
 14/17 anonim válasza:

neee

tesom is elkezdet valami ilyen hülyeséget és 1 cm se nött azota és a mele meg megizmosodot fujjjjjjjj.

ajánlom hogy fuss

de ne ezt_: by:juci

2014. aug. 12. 22:17
 15/17 A kérdező kommentje:
SZÁNALMAS VAGY! ÉPP OLYAN MINT AZ A "RKONOM"... TUDOM KI VAGY KOPJ LE -.- HULYE GYEREK....PFF..
2014. aug. 12. 22:21
 16/17 anonim ***** válasza:

Juci vagy vicces vagy nem annyira okos.:-)

De gondolom tudod kikre kell hallgatni kérdező? Nézd a válaszokat. Szerinted melyek voltak szakszerűek és részletesek?

2014. aug. 12. 22:22
 17/17 A kérdező kommentje:
jah XD :D
2014. aug. 13. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!