Manapság street workouthoz fehérjét érdemes szedni?
Ha megvan a napi 2g x ttkg fehérje szilárd kajából is, akkor nem muszáj tápkieg. Nem lesz izmosabb az, aki egy részét tápkiegből viszi be, annál mint aki beviszi szilárd kajából, de elegendőt.
Mondjuk kis előnye van egy tejsavóproteinnek, mert edzés után jobb ha gyors felszívódású fehérjéd van (mások ezt is vitatják) és könnyebb legurítani egy shaket, mint elrágcsálni 200g csirkét.
A napi 2g x ttkg amit írtam az napi fehérjebevitel. Ennyi kell egy erősítő edzést végzőnek. Ez azt jelenti, hogy egy 60 kilós rmbernek kell 120 g fehérje naponta. Ennek max a fele menjen protein porból. A nagyob része szilárd kajából, pl húsból, tojásból, este túróból.
Edzés után egy 60 kilós embernek kb 30g fehérje kell minél hamarabb. Így okés?
"de akkor erdemes vennie valami feherjeport es napi 2g edzes utan?"
Látom nem igazán értetted, mit próbált sandorzsolt elmagyarázni.
Amit az első válaszoló írt azt akár szentírásnak is veheted. Nem is akarok okoskodni csak inkább egy saját tapasztalat. Edzés után nekem a fehérje turmix a legtutibb, azonnal letudtad a fehérjét és pont. Erős multivitamin is kell bár nem ez volt a kérdés.
Amit nagyon-nagyon ajánlok kezdéskor ízületvédő szedése pl. Heavy Duty.
Én megrecssentettem a vállam és két hónapig parkolóállás lett a vége :)
" De
etol milyen izomzat fejlodik ki? (Mint akik
kondiznak? Vagy rendes szalkas izomzat) ? "
itt komoly gondok vannak.
Szerintem nézz utánna hogyan épül az izom, mert itt akkora sötétségek vannak, hogy az már nekem fáj.
Attól, hogy valaki súlyokkal eddz, ugyanolyan izomzatot épít mint aki sajáttestsúlyal. Persze helyes étrend mellett. Az, hogy szálkás az testzsír% kérdése és képzeld a fehérje por is ugyan olyan élelmiszer mint a csirkehús vagy a kakaós csiga, csak koncentrálva van. Megdöbbentő mi? Nem csodaszer, nem kox csak koncentrált élelmiszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!