Tomboy454454 kérdése:
Manapság street workouthoz fehérjét érdemes szedni?
Figyelt kérdés
Én már régebben keztem de egy ismerősöl látva a példámat ő is elkezdené 188cm 64 kilós neki kéne szedni fehérjét?2014. aug. 6. 11:43
31/44 anonim válasza:
Kérdező hagyd a francba az egészet nem kell étrend meg protein fehér por kox. Lehet ezek nélkül is izmosodni úgy hogy közben igazi szálkás izmaid lesznek. Annyi a lényeg, hogy minden nap kapálj min 2 órát és nyomj le annyit 1kezes guggolást amennyit csak tudsz. Aki pedig kicsit is ért hozzá és foglalkozik a testépítéssel ugassuk le őket. Nem is értem minek figyelnek az étrendjükre meg minek súlyzóznak hisz az csak felfújja őket. Ezt Oriza is tudja csak próbál okosabbnak tűnni hogy vegyél majd tőle test tömeg növelőt.
Azért sandorzsoltal is vigyázz, mert ő izomnövelő szereket akar neked eladni:D
32/44 anonim válasza:
Milyen az az egykezes guggolás? :DD Az még talán nekem is menne.
33/44 anonim válasza:
csak a fegyencedzők meg a sztrít wörkáutosok tudják megcsinálni. Mivet Te kondiba jársz nagyon fel vagy fújva ehhez a gyakorlathoz.
34/44 anonim válasza:
Én tudok egylábas húzódzkodást és egylábas fekvőtámaszt. De csak ha nem vagyok felfújva.:)
35/44 anonim válasza:
1kezes guggolás ezen rohadt jó :). Oriza hagyad szegény tök hülye az egészhez
36/44 A kérdező kommentje:
Sándor egylábas fekvőtámasz tényleg van!! DE NEM ÉN AKAROK IZMOSLENNI :D nekem mindegy hogy a gyekek lufi lessz e vagy nem :P
2014. aug. 9. 10:04
37/44 A kérdező kommentje:
az 1kezes guggolást anyira nehéz megcsinálni hogy még nem is halotatok róla :D
2014. aug. 9. 10:08
38/44 anonim válasza:
Egylábas fekvőnek semmi értelme, mert nem okoz nagyobb terhelést, mint a kétlábas. szóval baromság.:)
39/44 anonim válasza:
Ha izmosabb akarsz lenni akkor valóban hülyeség de több izom dolgozik mert jobban kell stabilizálni
40/44 anonim válasza:
ÉS akkor mi lesz vele? Semmi, max jobban stabilizálok. De nem ezen múlik a forma, szóval továbbra is számomra baromság. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!