Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Manapság street workouthoz...

Tomboy454454 kérdése:

Manapság street workouthoz fehérjét érdemes szedni?

Figyelt kérdés
Én már régebben keztem de egy ismerősöl látva a példámat ő is elkezdené 188cm 64 kilós neki kéne szedni fehérjét?

2014. aug. 6. 11:43
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:

Impakt jókat írt, igaza van. Egyébként én 29 éve edzem súlyzókkal, de ugye egy testépítő is szokott húzódzkodni, tolódzkodni. Nekem nem gond az egykezes fekvő, vagy egylábas guggolás sem. A muscle up is megy. Szóval baromság, hogy egy testépítő gyenge lenne saját testsúlyos edzéssel. Max a kövér kezdők. De egy izmos, kevés zsírral rendelkező haladónak nem gond a saját testsúlyos edzés.

Ennyi. Nem kell szítani a háborút, mindenki eddzen úgy ahogy akar és nem kell lenézni a másik ember módszerét, célját.

2014. aug. 7. 07:44
 22/44 A kérdező kommentje:
Bocs az én városomban nincsenek olyanok mint ti nálunk az van ha bemegyek a kondiba hogy egy "izmos" srác lenyom lendületből 5 fekvőt aztán 10-15 pihen és dumál hogy hogy elfáradt meg mennyire kemény megissza a cucát és megy haza és Ő izmosnak valja magát(az ilyen csalókat nem szeretem) nekem semmi bajom nincs a kondisokal vagy sujemelőkel nekem a legtöbb bartátom ugyan ez csak annyi a külömbség hogy én nem kondira költöm a pénzem más meg igen.
2014. aug. 7. 08:46
 23/44 anonim ***** válasza:

Értjük.

A kérdésre pedig:

A napi tápanyag bevitel a fontos, nem 1 étkezés (vagyis 1 adag fehérje pl). Szóval eheti/ihatja nem lesz semmilyen hatása. Ugyan ott van ha megeszik egy szelet rántotthúst. Ha izmosodni, tömegetnövelni akar, akkor fogadja meg sandorzsolt tanácsait. Mindent leírt az előző válaszaiban.

2014. aug. 7. 12:01
 24/44 A kérdező kommentje:
" Ez azt jelenti, hogy egy 60 kilós rmbernek kell 120 g fehérje naponta" Ezt irta sándor!De ha valaki szilárd kajából szeretné bevinii akkor ha egy 100grammos tojásban van 13g akkor13 tojást kell megenni? :D
2014. aug. 7. 12:29
 25/44 anonim ***** válasza:

egy 60kgs embernek napi 120gr fehérje kell a megfelelő izomépítéshez pont. Mindegy miből viszi be csak legyen meg az a mennyiség (1 tojás pl. 7gr fehérje, 100gr csirkemellbe van 24gr)

De ezek mellé kell ch vagyis szénhidrát is. Ebből van az energia, amikor mozogsz ezt égeted el. chból kb. 250-300gr kell.

Orizaa hagyjad szegényt:D

2014. aug. 7. 15:51
 26/44 A kérdező kommentje:
Olvasatok kicsit utána... Orzzia vagy ki vagy mondtam hogy tőled nem kérdezek semmit ugyhogy a válaszod semmisnek tekintem! [link]
2014. aug. 8. 09:54
 27/44 anonim ***** válasza:
59%
Olyan fogalmatlan vagy, hogy nem veszed észre, hány helyen nézted el a dolgokat, csak vaktában vagy nagyon biztos a dolgodban.
2014. aug. 8. 10:20
 28/44 A kérdező kommentje:
És mitirtam az előbb? mitirtam?
2014. aug. 8. 10:26
 29/44 A kérdező kommentje:
ÉS ha nem az első 2 szóból indultál volna ki akkor rájötél volna csak nembirod elfogadni hogy másnak van igaza!
2014. aug. 8. 10:28
 30/44 anonim ***** válasza:
Jó, nekem komolyan nincs kedvem veled vitatkozni, b.aszki :D
2014. aug. 8. 10:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!