Hogy néz ki a lábemelés törzsfordítással nevezetű gyakorlat?
Van erről videó?
Melyik kéztartással jobb húzódzkodni?
És miért kell mindent az alapokról kezdeni a fegyenc szerint amikor Pavel azt tanácsolja, hogy ott kapcsolódj be a gyakorlatba ahol tudsz ?
Ha tudok 2x10 lábemelést függeszkedésben csinálni miért kellene visszamenni az elejére? Egyszer-egyszer a változatosság kedvéért ugye, de különben?
Van. "Ablaktörlőnek" is hívják a gyakorlatot.
Az attól függ... szűk, befele néző tenyérrel jobban dolgozik a bicepsz, széles madárfogással pedig a széles hátizomé a főszerep.
A fegyencedzést a mai elpunnyadt átlagembernek találták ki, akinek gyengék az izületei/izmai azért. Pavelnek van igaza.
Ki mondta, hogy kell? Nem kell! Ha megy simán, nehezísd!
Köszönöm.
A fegyencedzés miért a punnyadtaknak van ? Akkor a Pavel féle meztelen harcos is neki való? Én elkezdtem terembe járni és most elkezdett a vállam is fájni. Pedig nem csinálom nagy súlyokkal a gyakorlatokat és nem is járok heti 2-3-nál többször.
Ha rosszul csinálod attól is fájhat. Igen, a fegyencedzés a mai ülőmunkát végző átlagnak van. Egy ilyen embertől nem várhatod el, hogy egyből húzódzkodjon meg fekvőtámaszokat csináljon. Ezekhez túl eddzetlen és lehet hogy megbírna csinálni 5 remegő fekvőtámaszt, de abból csak sérülés lenne. Ezért van 10 lépésben leírva az összes gyakorlat.
Meztelen Harcos módszere egyszerű de egyben brutál hatásos ha a benne leírt technikákat kombinàlod. Pavel sok helyen túlóz de az a könyv aki komolyan gondolja a testedzést (súlyzós, kettlebbell, saját tests.) kezdőktől a haladókig kötelező darab.
Nekem a fegyenc nem jött be. A könyv 90%a baromság, a gyakorlatok leírása a MH-hoz képest szegényes. Nekem egyértelműen Pavel könyve a nyerő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!