Miért nagy probléma ha tejjel veszem be a tápkieget?
Figyelt kérdés
2014. aug. 9. 19:48
11/17 anonim válasza:
Én se szeretem némelyik fehérjepor ízét, idd úgy mintha finom lenne, nem az íze miatt iszod.
12/17 anonim válasza:
A felszívódást lassítod, ezért edzés után mindenképpen vízzel ajánlom. Egyébként sem jó a sok tejcukor, tehát nem kellene literszámra tejet inni.
13/17 A kérdező kommentje:
Mi problémám lehet belőle 15évesen ha literszámra iszom a tejet?
2014. aug. 9. 23:32
14/17 anonim válasza:
Ha hízékony vagy, akkor túl sok kalória bevitele (túl sok tejcukor és tejzsír), valamint a paleosok szerint gyulladásos betegségek okozója a tej. Szerintem nem ilyen vészes, pár decivel nem lehet gond.
15/17 A kérdező kommentje:
Kalóriára figyelek.
És ha a napi összbevitel számít akkor miért nem ihatom tejjel?(nem iszok sokat tápkiegből)
2014. aug. 15. 15:47
16/17 anonim válasza:
Mert tejjel könnyű túl sok felesleges plusz kalóriát bevinni. De ha neked belefér akkor igyad. Egyéni döntés kérdése.
17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ!
2014. aug. 15. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!