Probléma-e ha csak ötször eszem egy nap, úgy 3-4 óránként? Nekem így kényelmesebb mint 6-7-szer enni.
Figyelt kérdés
Az utolsó két étkezés nem tartalmazna CH-t,csak fehérjét és telítetlen zsírt.2014. júl. 6. 20:03
1/7 anonim válasza:
Bőven elég, úgyis az össz bevitel számít leginkább.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. júl. 6. 20:08
4/7 anonim válasza:
Nem probléma, de én úgy tudom hogy ha sokat eszel egy étkezéskor akkor több zsír rakódik le, nehezebb meg emészteni, mint hogyha többször eszel egy nap kevés adagokat.
5/7 A kérdező kommentje:
Alapvetően az a problémám, hogy 3g/tskg a CH bevitelem.Diéta után az alacsony testzsír megtartása a célom lassú zsírosodással de ha 6-7 szer eszem egy nap elviselhetetlenül éhes vagyok egész nap és zabálási rohamok jönnek rám amit nagyon nehéz kivédenem.De megpróbáltam ezt 5 alkalomra leredukálni és kevésbé gondolok egész nap a kajára.
2014. júl. 6. 20:39
6/7 anonim válasza:
Szerintem minel tobbszor eszel kis mennyiseget annal jobban begyorsitod a sajat metabolozmusodat.Nekem az etkezesok kozott max 3 ora telhet el.Jo de en ekto vagyok.Konnyen katabolizmusba lepek.
ha nemvagy ektomorf akkor szerintem nincs ezzel nagy baj
7/7 anonim válasza:
Idővel hozzá fog szokni a szervezeted a sok étkezésre, amik kevés kajából állnak. És ezt egy kémia tanárom mondta, nagyon okos volt! Hallgass Gabi nénire! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!