Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért ilyen nagy probléma ez...

Miért ilyen nagy probléma ez a mell?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Ismerősöknél és a neten fórumozó testépítőktől is hallom, hogy a melle le van maradva picit van nagyon nehezen fejlődik, 100 emberből 80-nak legalább gondos a mell.

Miért van ez a jelenség ? Nekem is a mellem nehezen fejlődik, kemény 4 hónapomba telt picit felhozni, hetente 2x edzettem keményen.

2014. aug. 2. 17:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem az átlag embereknél a mindennapok során ez a testrész kapja a legkisebb terhelést, így ez mindig a legfejletlenebb. Persze lehet tévedek, nekem sose volt különösebben bajom vele, leszámítva a rossz genetikáját.
2014. aug. 2. 17:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Sokaknál előfordulhat az is, hogy valójában nincs lemaradva a melle. Csak azért hiszi ezt, mert a mai világban a "kigyúrt" embereknél a mell, meg a bicepsz méretet nézik először, ilyen emberek pl a "nyárra, a strandra jól akarok kinézni" mentalitású személyek. Ez persze nem mindenkire igaz, csak ez a tapasztalatom az üggyel kapcsolatban.
2014. aug. 2. 21:12
 3/3 anonim ***** válasza:
A teljes mellizom úgy szép szálkása, ha a felső mellen is van kellő tömeg, nekem is nehezebben fejlődik a mellem, ezért 2 havonta felosztásamba hetente 2x szerepelt a mell, kezdetektől fogva figyeltem a mellre, így 1 év alatt elég normális mellet ki lehet építeni.
2014. aug. 2. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!