Ösztrogénszint csökkentő segíthet az én problémámon?
Sziasztok!
19 éves 187 magas, jelenleg 95 kg testtömegű srác vagyok, 3 éve foglalkozom konditermi edzésekkel(direkt nem írok testépítést), és azt vettem észre magamon, hogy egy kemény 2 hónapos diéta után is, amikor a 8 kockám már látszik, a mellbimbóm "lóg", nem feszül rá a mellemre, ahogy azt másnál látom.(olyan 85 kg voltam, elég szárazon)
Tehát azt szeretném kérdezni, hogy érdemes lenne e beruháznom egy ösztrogénszint csökkentő készítményre? Várhatok tőle pozitív eredményt a problémám terén?
Néhány infó a félreértések elkerülése végett: endomorf testalkatú vagyok, van rajtam elég izomtömeg, a mellizmom kitölti a többi részt, csak a mellbimbómnál van ilyen gondom. (ezért gondolok túl magas ösztrogén szintre)
Másolok neked pár antiösztrogén gyógyszer mellékhatást:
Gyakori:
"fokozott véralvadás, fokozódik a mélyvénás trombózis és a tüdőembólia (vérrög a tüdőkben) kialakulásának kockázata,"
De persze lehet játszadozni, ha bátor vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!