Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért nagy probléma ha tejjel...

Miért nagy probléma ha tejjel veszem be a tápkieget?

Figyelt kérdés
2014. aug. 9. 19:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Lassabban szívódik fel, valamint a tejcukor sem épp jó dolog..
2014. aug. 9. 19:53
 2/17 anonim ***** válasza:
Gondolj bele: kiadsz egy rakat pénzt azért, hogy megvegyél egy dolgot, amiből bonyolult eljárással kiszűrték a tejszármazékból a cukrot és a zsírt, erre te meg visszaöntöd.
2014. aug. 9. 19:58
 3/17 A kérdező kommentje:
Nagyon hátráltat a fejlődésben?
2014. aug. 9. 20:05
 4/17 anonim ***** válasza:

Mivel nem a tápkiegen múlik a fejlődés, hanem az egész napi kajádon, az étrendeden, (szóval ha beleszámolod a tejet) akkor nem.

De mondom így nincs értelme az edzés utáni tápkiegnek, elveszti a gyors felszívódását (amiért te kiadtál x ezer fornitot).

2014. aug. 9. 20:13
 5/17 A kérdező kommentje:
Akkor csak vízben igyam?
2014. aug. 9. 20:18
 6/17 anonim ***** válasza:

Ha jó az étrended még táplálékkiegészítő sem kell, nem fog hátráltatni, gondolom nem mész versenyre és nem fogsz pózolni :) De nem értem minek kell tejben feloldani, hiszen pont az a lényeg hogy az edzés után villám gyorsan felszívódjon és megakadályozza az izomleépülést.

Igen vizbe :DDD

2014. aug. 9. 20:20
 7/17 A kérdező kommentje:
Csak elég érdekes(rossz értelemben)íze van vízbe.
2014. aug. 9. 20:22
 8/17 anonim ***** válasza:
Nem kell finnyáskodni. Edzés után lehúzod és kész.
2014. aug. 9. 20:31
 9/17 anonim ***** válasza:
Most vagy én vagyok igénytelen, vagy mindenki más finnyás, de én még a biotech-es szójás vackot is símán megiszom vízzel.
2014. aug. 9. 20:56
 10/17 A kérdező kommentje:
When pure gold?
2014. aug. 9. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!