Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi lehet a probléma a mellizma...

Mi lehet a probléma a mellizmaimmal?

Figyelt kérdés

Egy elég ijesztő problémával szembesültem a napokban és nem tudom mire vélni.Február óta súlyzózok(előtte fekvőtámasz ment keményen,igaz még most is tolom),minden testrész rendben van,kivéve a mellizmom.Sikerült fejlődésre bírnom,de igen bizarr alakot öltött.

A hónaljam menti keskeny sávban,egészen a mellbimbómig elég nagy lett,érezhetően izmos,de innentől a szegycsontomig haladva folyamatosan ellaposodik.Elég hülyén néz ki ha felveszek egy pólót és a mellbimbóm majd kivágja+a hónaljamnál is dudorodik az izom,de a többi részen teljesen lapos,besüpped a póló.

Nincs sem tölcsérmellkasom,sem "tyúkmellem",sem gynecomastiam.

Mi okozhatja ezt,hogy a mellbimbómnál és a külső szélén szép nagy,de a többi rész szó szerint nulla?

2014. júl. 25. 14:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Gondolom szűk tartással nem nagyon edzettél. Szűknyomás/szűk fekvő, tárogatás, áthúzás. Ennyi szerintem.
2014. júl. 25. 15:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Egy képet kirakhatnál
2014. júl. 25. 15:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Ezt így igen nehéz elképzelni, de valószínűleg nem végeztél semmi gyakorlatot, ami összébb húzná a melledet és nagyon kiszélesedett.
2014. júl. 25. 16:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Nincsen vele semmi probléma,csak valószínűleg te is nagy tányér mellizom tapadással rendelkezel alapból.Itt annyi a teendő,hogy a sima fekvenyomást elfelejted és 30-45 fokban nyomsz fekve csak,egyik edzésen egykezessel,másikon rúddal.Szűken nyomni is elkezdhetsz.
2014. júl. 25. 17:13
 5/7 anonim válasza:

Nem tudom az előbbiek miket írtak, tudtommal külön belső illetve külső mellre nem lehet edzeni.

Szerintem lőj egy képet vagy menj el egy orvoshoz, de inkább mindkettőt.

2014. júl. 25. 23:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Már hogyne lehetne. Te arra gondolsz, hogy nincs külön külső és belső mellizom.
2014. júl. 26. 15:42
 7/7 anonim válasza:

Na és mégis hogyan ?

A vízszintesen húzódó mellizmoknak vagy az egésze feszül meg, vagy egyáltalán nem feszül meg.

Ha nincs külön külső és belső mell, akkor hogy edzed meg őket ?

2014. júl. 26. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!