Mi lehet a probléma a mellizmaimmal?
Egy elég ijesztő problémával szembesültem a napokban és nem tudom mire vélni.Február óta súlyzózok(előtte fekvőtámasz ment keményen,igaz még most is tolom),minden testrész rendben van,kivéve a mellizmom.Sikerült fejlődésre bírnom,de igen bizarr alakot öltött.
A hónaljam menti keskeny sávban,egészen a mellbimbómig elég nagy lett,érezhetően izmos,de innentől a szegycsontomig haladva folyamatosan ellaposodik.Elég hülyén néz ki ha felveszek egy pólót és a mellbimbóm majd kivágja+a hónaljamnál is dudorodik az izom,de a többi részen teljesen lapos,besüpped a póló.
Nincs sem tölcsérmellkasom,sem "tyúkmellem",sem gynecomastiam.
Mi okozhatja ezt,hogy a mellbimbómnál és a külső szélén szép nagy,de a többi rész szó szerint nulla?
Nem tudom az előbbiek miket írtak, tudtommal külön belső illetve külső mellre nem lehet edzeni.
Szerintem lőj egy képet vagy menj el egy orvoshoz, de inkább mindkettőt.
Na és mégis hogyan ?
A vízszintesen húzódó mellizmoknak vagy az egésze feszül meg, vagy egyáltalán nem feszül meg.
Ha nincs külön külső és belső mell, akkor hogy edzed meg őket ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!