Miért vagyok rosszul?
Figyelt kérdés
Mostanában észrevettem, hogy kemény sorozatok után alig kapok levegőt. Mintha valaki ráülne a mellkasomra. Azonnal rohannom kell a ventilátorhoz, hogy levegőt kaphassak.
Néha szokott lenni (régebben is volt) bedobogása a szívemnek. Lehet komoly baj? A házi orvos szerint normális ha bedobog, mindenkinek szokott. Viszont a megerőltető szériák utáni nehéz levegővétel aggaszt.
2014. júl. 26. 02:37
1/5 anonim válasza:
Valószínűleg gyenge az állóképességed,vagyis a tipikus lusta hobbigyúrós effektus,amikor is trabant motor van a bmw-ben.Főleg akkor fokozott ez,ha a testsúly is jelentősre gyarapodott és ugyanannak a gyenge kis szívnek kell keringetni a vért,de mondjuk 20 kilóval nagyobb testben.Kezdj el kardiózni heti 2,nem aerob,kardió állóképességi edzést.
2/5 anonim válasza:
Szerintem is mehetne több kardio.
3/5 anonim válasza:
Igen,én is az állóképességre tippelek.
4/5 anonim válasza:
Jól veszed a levegőt mikor edzel? Mennyi gyors ch-t viszel be és mekkora a testtömeged?
5/5 A kérdező kommentje:
Meg kell müteni a szivemet? Igen valszeg jól veszem, fél eve edzek elég keményen... kocogni meg szinte mindennap kocogok
2014. júl. 26. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!