Péntek óta szálkásítok és tegnap lementem 2/tskg ch-ra és rosszul voltam meg minden, azelőtti 3 napon magasabb értékeken voltam, és egyik napról a másikra fogytam 0,7 kilót csak attól félek hogy izomból. Ez miatt. Elrontottam?
A testépítésben fontos a türelem, látom az nálad elég szegényes.
Nah, most az van, hogy mikor szálkásít az ember, megvonod a szénditrátot, így a glikogénraktárak valamelyest ürülnek és távozik némi víz is a szervezetből. Ezért lehet az első hetekben több a súlyvesztés, mint 0,5-1 kg.
De 1-2 hét múlva ennek be kell állnia.
De amúgyse célszerű rögtön levinni ennyire a ch-t, azt meg nem értem mitől lennél rosszúl, egyél sok zöldséget, sok húst, és sok vízet igyál (főleg így nyáron).
A testépítés a rendszerességről szól, nemtudod elrontani egy napi rossz kajával, pár nap nem edzéssel, egy hét betegséggel, ha az év többi napján minden klappol.
Teljesen fölösleges egy napon belül kétszer ugyan azt megkérdezned!
0,7 kg az semmi, az én testtömegem 1 napon belül is ingadozik akár 2 kg-ot, attól függően, hogy mennyit eszem, iszom és hogy kisz@rtam-e vagy kipisiltem-e már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!