Tömegnövelés, hasból fogyás?
Hali!
Vékony magas srác voltam, elkezdtem tömegnövelni kb. 1 évig de a vége fele már ritkábban jártam edzeni és a hasazást is elhanyagoltam...most hogy abbahagytam a kondit egy fél éve, így lement pár kg (izmok már nem látszódnak annyira stb) de viszont a hasam az elég nagy... MOST újra kezdenèm a kondizást(tömegnöveléat) de így nem lenne jó szerintem mert szemmel láthatóan van egy kis hasam...hogy csinaljam akkor?
tömeget növelni nem lehet úgy, hogy ne legyen hasad mellé
A tömegnövelés egyik lényege az erre specifikálódott edzésforma és a sok kajálás
Edzél hasra 3 különböző szériát római padot, hasprést, lábemelést egyenes padon, igy kisebb lesz a hasad de ha tömegesitesz akkor ne várj kockahasat
Köszi a válaszokat!
Persze,nem azt várom, hogy kocka hasam legyen, hanem hogy ne legyen ekkora hasam, mert póló alatt is látszik (nagyobb mint a mellizmom), esetleg ha beiktatok futást/biciklizést az nem lenne jó?
nem jó a biciklizés, mert lefogysz mindenhonnan ha biciklizel
Hasazzál 3 különböző szériát minden edzésen ha túl nagynak találod a hasad
értem kedves impakt gondolom te meg jól láthatóan azt akarod bemagyarázni az embernek, hogy ha tömegesit akkor hadd menjen már el futni meg biciklizni is egy pár kört is mellé
Igy van hadd menjen, legalább lefogyja azt is amit fel akar szedni és az életben nem fog egy kilót se hizni
A tömegesités ideje alatt nem szoktak rendszeresen futni vagy nagy távokat biciklizni
Az embernek a hasával van probléma az eredeti kérdés szerint: túl nagynak találja azt, ezért javasoltam neki hasra való edzést ugyanis akinek van esze az tisztában van vele, hogy a hasizom valószinűleg meg van ereszkedve és ezért van hasa az illettőnek
Ha edzünk hasra a hasizom visszahúzódik és megkeményedik
Kockahasat nem kell várni azonnal, de a pocak eltűnik egy hónapon belül
Kérdező:
Javalsom az edzésnapokon való hasazást, minden edzés napon
Pihenőnapokon ne hasazz, elég amit a teremben hasazol edzésnapon
Vagyis nem fog fogyni onnan.
Az előző válaszodból pedig ezt szűrtem le. Bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!