Szállkásítás vagy tömegnövelés?
Sziasztok!
Tudom korai még,de szükségem van rá.
Legbelül azt érzem,hogy muszáj edzenem minden nap 1órát minimum. Lassan két hete csinálom a fekvőt,felülést a fejlődés látszik is,de nekem ez nem elég.
50kilógramm vagyok 163cm szerintetek szállkásítás vagy tömegnövelés lenne a jobb?
Apummal néha lejárok kondi terembe,de csak hetente 1-2x
Itthonra akarok venni súlyzókat,de a probléma ott kezdődik,hogy teljesen amatőr vagyok
Annyit olvastam utána,hogy 3-5kg mehet magas ismétlés számmal magyarán kicsi súllyal sokszor
Fehérje por vagy valami hasonló kéne?
Nem vagyok hízós fajta gyros,pizza megy és nem tudok meghízni és alapból szálkás vagyok,de van rajtam felesleg.
Hasamon ugye hasazástól van kocka HA FESZÍTEM és én ugye nem akarok strandon egésznap feszítve lenni.
Kicsit össze-vissza írtam,de remélem érhető volt.
Minden nap edzel és mégis minek???
A pihenapokon regenerálódik az izom vagyis akkor nő!Attól nem lesz jobb ha minden nap edzel pont csak az ellenkezője!
Fehérje por kellene ige kiegészítőnek a kaja mellé hisz a fehérjéből épül az izom!
Minden nap kell edzeni, ezt a szokást tartsd meg!
Aki hetente lejár 2-3x edzeni a kondiba, az NEM egészséges. Persze nem is káros :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!