Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szállkásítás vagy tömegnövelés?

Szállkásítás vagy tömegnövelés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudom korai még,de szükségem van rá.

Legbelül azt érzem,hogy muszáj edzenem minden nap 1órát minimum. Lassan két hete csinálom a fekvőt,felülést a fejlődés látszik is,de nekem ez nem elég.

50kilógramm vagyok 163cm szerintetek szállkásítás vagy tömegnövelés lenne a jobb?

Apummal néha lejárok kondi terembe,de csak hetente 1-2x

Itthonra akarok venni súlyzókat,de a probléma ott kezdődik,hogy teljesen amatőr vagyok

Annyit olvastam utána,hogy 3-5kg mehet magas ismétlés számmal magyarán kicsi súllyal sokszor

Fehérje por vagy valami hasonló kéne?

Nem vagyok hízós fajta gyros,pizza megy és nem tudok meghízni és alapból szálkás vagyok,de van rajtam felesleg.

Hasamon ugye hasazástól van kocka HA FESZÍTEM és én ugye nem akarok strandon egésznap feszítve lenni.

Kicsit össze-vissza írtam,de remélem érhető volt.

2014. júl. 18. 00:17
 1/10 anonim ***** válasza:

Minden nap edzel és mégis minek???

A pihenapokon regenerálódik az izom vagyis akkor nő!Attól nem lesz jobb ha minden nap edzel pont csak az ellenkezője!

Fehérje por kellene ige kiegészítőnek a kaja mellé hisz a fehérjéből épül az izom!

2014. júl. 18. 01:44
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha szálkás vagy akkor minek akarsz szálkásítani?Akkor izmot építs!
2014. júl. 18. 01:45
 3/10 tkodit ***** válasza:
50 kilósan hova akarsz szálkásítani? A barátnőm több kiló.
2014. júl. 18. 01:51
 4/10 anonim ***** válasza:
Végül is nemet nem írtál ahogy kort sem de feltételezem, hogy fiú vagy és tizenéves. A magasságodhoz még simán elfér rajtad 10 kg szóval egyértelműen tömegelés. De alapból nem kéne 20 éves kor alatt szálkásítania valakinek ha nem vészesen túlsúlyos. Ha viszont leírnád a részletes adataidat és képet is mellékelnél, akkor sokkal könnyebb lenne neked segíteni. Egyébként pedig gondolj bele ha szálkásítanál, akkor mennyi lennél 45 kg? Szerintem te is érzed, hogy nem annyi a normális még lánynál sem nagyon.
2014. júl. 18. 02:09
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

Minden nap kell edzeni, ezt a szokást tartsd meg!

Aki hetente lejár 2-3x edzeni a kondiba, az NEM egészséges. Persze nem is káros :D

2014. júl. 18. 08:53
 6/10 tkodit ***** válasza:
Kedves 5-ös válaszoló,mesélj még kérlek... :D Olyan hozzáértőnek tűnsz.
2014. júl. 18. 10:37
 7/10 Lipton. ***** válasza:
Sárga kapszula!
2014. júl. 18. 10:51
 8/10 anonim ***** válasza:
pontosan, olvasd el a Sárga kapszulát !
2014. júl. 18. 13:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Kedves 6-os, megnyugtatlak: nálad mindenhez jobban értek :D
2014. júl. 18. 17:56
 10/10 A kérdező kommentje:
Fiú 14:)
2014. júl. 18. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!