Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen edzésterv lenne a jó?

Milyen edzésterv lenne a jó?

Figyelt kérdés
Tömegnövelő edzéstervre gondoltam,úgy hogy ne kelljen súlyt használni,csak saját testsúlyt.Ha súlyzót használnék azzal csak elrontanék mindent,mert így is gerincferdülésem van,és nem akarom még jobban elrontanid.Eddig is edzettem,de az ilyen funkcionális edzés volt,és csak fogytam tőle.Azért nem akarok súlyzót használni,mert lehet,hogy még növésben vagyok,félek,hogy emiatt nem nönék,és most,amilyen rövid karjaim vannak félek,hogyha már 45-ösek lennének még rövidebbnek látszanának.

2014. júl. 16. 18:42
 1/7 A kérdező kommentje:

Ugye,ha könnyű súllyal csinálom,skkor nem árt a gerincnek?

Ez meg azért baj,mert a súlyt fokozatosan emelni kell,ahhoz hogy izmosodjak.

2014. júl. 16. 18:53
 2/7 anonim ***** válasza:

45-ös karod nem nagyon lenne még 5-6 év kemény súlyzós edzéssel sem naturálban, ettől ne tarts. Nem olyan könnyű ám izmosodni, mint ahogy elképzelik a kezdők!

Tömegnövelő edzés pedig nincs, mivel az nem különbözik a szálkásításkor történő edzéstől, csak az étrend lesz más és szálkásításkor több aerob megy mellé. De a súlyzós vagy saját testsúlyos edzés az marad ugyanaz a kemény edzés!

Töltsd le a fegyencedzést és végezd azt, ha nem akarsz súlyzózni, de súlyzóssal is lehet vigyázni a gerincre és nem állnál meg a növésben sem.

2014. júl. 16. 18:54
 3/7 A kérdező kommentje:
Valaki éppen,hogy azt mondta nekem,hogy nem lehet egyszerre izmosodni és nőni.Ez ígyvan?
2014. júl. 16. 19:27
 4/7 A kérdező kommentje:
elfelejtettem a szóközt az így és a van között.
2014. júl. 16. 19:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Dehogynem. Sokan elég magasak lesznek így is. A magasságod az genetikailag előre meghatározott.
2014. júl. 16. 19:28
 6/7 A kérdező kommentje:
És fogalmam sinc,hogy mit csináljak?
2014. júl. 16. 19:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Menjen a saját testsúlyos edzés és egészítsd ki súlyzóssal.
2014. júl. 16. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!