Edzesterv ?

Figyelt kérdés
Hello kelene egy komoly kis 5-napos edzésterv!! De valani olyasmi ami felaőtestre megy lábra nem akarok gyurni mert aval amit eddig csináltam tul edzetem magam s vissza estem 1-cm egy hét alat !?

2014. júl. 13. 14:08
 1/2 anonim válasza:
5 napos? Pihenő napokról nem hallottál? 3-4 nap max egy héten.. Lábra is kell valamit csinálnod, mert nagyon hülyén fogsz kinézni, ha csak felsőtestre gyúrsz.. Az a lényeg, h egy héten csak 1x gyúrj ugyan arra az izomcsoportra, különben túledzés lesz a vége azzal meg nem érsz el semmit.. a kevesebb néha több.. Sok sikert!
2014. júl. 15. 10:35
 2/2 A kérdező kommentje:
Oke vágom 3n de a láb nem nagyon édekel amugy naturba edzem 5-honapja s fel jött 6-cm elèg szar gyuràsal heti 6-nap és ebbe kar mell kar mell kar mell volt meg egy kis hát s igy fejlottem ennyit de dobtam a sulyokon meg a széria számokon s vissza estem 1-cm egy hét alat...
2014. júl. 16. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!