Valaki tanácsokat adni? (kezdő vagyok)
16 éves vagyok és szeretnék testetépíteni. Elég satnya vagyok van rajtam kis izom de csak annyi amennyi a súlyomhoz kell ez alatt azt értem hogy pl tesin elég jó vagyok mindenben de nem azért mert erős vagyok hanem mert könnyű és ez nem jó
szval arra lennék kiváncsi h mi kell az egészhez
azt tudom h fehérjéből épül az izom de mégis mennyit kell bevinni és h a csirkemellen kívül mibe van sok mert nincs pénzem fehérje porra meg érdekelne azért a fehérje por ára is h mennyiért adják
valamint h milyen gyakorlatok azok amik főként a felsőtestet mozgatják meg
és h mennyi idő h látszata legyen a dolognak nem úgy akarok kinézni mint swarzenegger fénykorában hanem kb így
ja meg h inkább tömegnövelésre gondoltam nem arra h minél kisebb testzsír százalékom legyen
tessék itt egy fehérje táblázat
Naponta 2g x testtömeg kg fehérje kell
és 4 x testtömeg kg szénhidrát.
(pl. 70kg vagy, akkor 2x70,4x70 gramm)
Ott a táblázat, válogasd össze a kajáidat és eddzél egész testre, húzódzkodás,tolódzkodás,guggolás,vádli,plank állás, stb....
állítsd össze a hét napjaira az edzésedet, minden nap más izomcsoportot mozgass és legyen pihenő napod is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!