Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Most szeretném elkezdi az...

Most szeretném elkezdi az izmaim növelését. Vettem a Peak delicious whey proteint (vanilia ice izben) Kezdö vagyok ugyhogy szeretnék tanácsokat/ illetve edzéstervet kérni. Kell még ez mellé valamilyen multivitamint szednem? Milyen sürün edzek?

Figyelt kérdés
Lány vagyok!

2013. nov. 4. 21:45
 1/4 anonim ***** válasza:

A protein por nem csodaszer. Először olvasd el a sárga kapszulát, pár hónapos teljes testes menjen először, de nem tudunk rólad semmit... azt sem, hogy tömegelned, szálkásítanod kellene először.

Legyél tisztában az alapokkal (sárga kapszula, tesztoszteron, body.builder) aztán utána vágj csak bele, mert így több a kár mint a haszon!

2013. nov. 4. 21:49
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

Mit szeretnél tudni?

Nagyon vékony vagyok

162cm és 41kg.

hizni is szeretnék és izmotnövelni is :)

2013. nov. 4. 21:52
 3/4 anonim ***** válasza:

anyagcserét, sejtanyagcserét, fizikai aktivitást, jelenlegi étrend stb stb.

Ezesetben valóban tömegelhetsz, de előtte szépen kérlek ne csinálj semmit inkább, mert tényleg csak baj lehet belőle! Tanulj, ismerkedj a témával.

[link]

többi megy privátban, mert itt nem lehet linkelni

2013. nov. 4. 21:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm :)
2013. nov. 4. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!