Hogyan kezdjek bele, tanácsokat kérnék (lent)?
Figyelt kérdés
az a helyzet, hogy sovány, nem hívó típus vagyok (mindegy mennyit eszek nem nagyon mozdul el a testsúlyom) kb 55 kg vagyok, 170 cm. El kezdtem járni edzőterembe (2x voltam eddig), de nem tudom, hogy ettől mekkora eredményre számíthatok. kb heti 4-5x mennék a jövőben alkalmanként kb 1-1,5 órára. Milyen gyakorlatokat csináljak így kezdetben, van mindenféle gép, minden testtájra. gondolkoztam, hogy valamiféle porokat (fehérje...stb) is elkezdenék mellé szedni, hogy felszedjek pár kilót. miket ajánlotok, egy kezdőnek? (étrendet nem tudok összerakni mert ugye mint a legtöbb diáknál nálunk is anyám főz, tehát azt eszem ami van, max kicsit többet mint szoktam, de így is kb napi 3x tele eszem magam mindig.) köszi előre is :)2014. jún. 12. 21:23
1/2 A kérdező kommentje:
ja és 18/f
2014. jún. 12. 21:26
2/2 anonim válasza:
Google alapismeretek :)
És itt gyk-n is megválaszoltuk már ezeket :) ha elolvastad mind és valamit nem értesz akkor kérdez és szívesen segítünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!