Mi lenne nekem a legmegfelelőbb tömegnövelő edzésterv és étrend?
Sziasztok!
17 éves vagyok és 64kg, 177cm. A kérdésem az lenne, hogy mi lenne e legmegfelelőbb edzésterv és étrend vagy, hogy miben javítsak a mostaniban. Hetente 4-szer szoktam edzeni(hétfő, kedd,csütörtök,péntek). Hétfőn fekvenyomás, húzodzkodás,kalapács bicepsz, tricepsz szuperszettben,koncentrált bicepsz,felülés. Kedden csuklya,oldalemelés,kitolás,törzsemelés. Csütörtökön a hétfői mellé guggolok. Pénteken pedig teljesen olyan, mint a kedd.
Reggelire tojásrántottát eszek zöldségekkel paradicsom,paprika, uborka, 11kor tejberizset, ebédre(13-14óra), amit anya főz:D, utána várok egy órát és edzek. Edzés vége fele kezdem inni a fehérjét(450ml tejben szoktam 45g-ot feloldani, pihenőnapokon 300ml-ben 30g-ot) és estére háziszalonnát,kolbászt, kenyeret, zöldségeket.
Szabadidőmben focizok.
Melyiken kellene javítani?
Köszönöm, hogy elolvastad.
köszi:)
majd valamit összedobok és majd megírom :)
edzéstervről esetleg tudnál valamit mondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!