Szerintetek megéri ez a tómegnövelő?
Figyelt kérdés
olcsó is meg szerintem a cuccok is jók amik vannak benne
Még kezdő vagyok 178 cm magas és 56kg
2014. júl. 15. 17:11
2/8 anonim válasza:
Nem vennék olyan tömegnövelőt, amiben csak 19% a fehérje. Minek költeni egy zsák cukorra?
3/8 A kérdező kommentje:
pedig összehasonlitotam a jumbo zölddel és abban is majdnem ilyen cuccok vannak
2014. júl. 15. 18:49
4/8 anonim válasza:
a zöld jumbo is szar! Ki mondta, hogy az jó? Ha jumbo, akkor a professional ami már egy megfelelő összetételt ad.
5/8 A kérdező kommentje:
mondjuk egy kis fehérjét belekeverni és ugy használni
Szerintetek?
2014. júl. 15. 18:54
6/8 anonim válasza:
úgy mindenképpen jobb lenne. De jobban megéri, ha veszel külön tejsavóproteint és ahhoz teszel edzés után gyors szénhidrátot. Így pl reggel is tudod a fehérjét cukor nélkül a zabpehelyre tenni. Gyors ch csak edzés után javasolt.
7/8 anonim válasza:
Nem éri meg. Ez majdnem teljes egészésben cukor, jobban megéri egy fehérje és ahhoz raksz gyors ch-t
8/8 anonim válasza:
bmeg nincs még elég nagy tavad? minek megnövelni? hagyd a pcsába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!