Szerintetek megéri ez a fekpad?
ma 17:36
ezt ugye viccnek szántad?
egy ócska pad 28ért súlyok,rudak nélkül.
nagy üzlet lenne,mire beszerezné a rudakat súlyokat még elmenne vagy 30-35ezre,akkor már ott van hogy el tapsolt vagy 60ropit és gagyibb padja van mint az olx es hirdetésben lévő.
10kilós rudat mutass már nekem 3500ftért,én akár hol nézem 6-8ezer forint minimum
remélem te nem az ócska üreges rudat mondod mert az annyit is ér
nem azt mondom csak már nem úgy van mint régen,már lehet kapni olyan rudat is ami nem tömör anyagú hanem üreges,ezek olcsóbbak is.
nekem 180cm-es rúd van,végig 30mm es ez a 10kilós rúd,pontosabban 9,6 vagy 9,8kg plusz a csavar szorító.
a rövidebb tömör rúd már nem 10kilós és az üreges 180cm-es sem 10kilós.
én ezt a rudat vettem még tescoban akciósan 2008ban 6ezer ért,azóta meg ettől olcsóbban nem találkoztam vele sőt még drágultak az árak a harvisben,tesco ban stb helyeken ahol találkozok velük.
neten is csak 8-10 közt látom mindenhol ettől olcsóbban csak a 25mm-es rudat találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!