Szerintetek megéri venni egy ilyen fekvenyomópadot? Mennyit bír?
2014. júl. 9. 13:49
1/5 anonim válasza:
Attól függ, hány éves vagy, mekkora a tömeged, és mennyit bírsz most kinyomni. Egy kezdőnek megérheti, másnak határozottan nem. Ezt a padot egy kezdő felnőtt férfi kábé 6-8 hónap alatt kinövi. Ha van kess, és jó neked, ha fél év után új padot veszel, vegyed meg nyugodtan, de én a helyedben inkább rádobnék egy kicsit, és vennék egy nagyobbat, erősebbet, amire pakolhatsz rendesen.
2/5 A kérdező kommentje:
én 56kg vagyok,178 cm 16 éves szerinted meddig használhatnám
2014. júl. 9. 20:45
3/5 anonim válasza:
Abból kiindulva, hogy gyereksportszer.hu-n árulják, és a leírásban elfelejtik megadni a maximális teherbírást, én biztosan nem ajánlanám a bolttal való konzultáció nélkül! Sok ilyen pad csak 60 kilót tud, illetve láttam már olyat is, ahol megadták, hogy 90-et. Itt nem adták meg, tehát inkább tippelnék a 60-ra, de azért felhívnám őket, hátha szerencsém van. Viszont már kicsit drágábban van olyan, ami 100 kilót biztosan bír. Pl.: [link]
Ezzel kibírhatod akár egy-másfél évig is, ez már felnőtteknek való termék, nem gyereksportszer!
4/5 A kérdező kommentje:
közben már találtam egy 250kg max terheltöséget használtan
2014. júl. 10. 12:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!