Lenne valaminek bármi ötlete, a következő problémámra? Lényeg lent!
Figyelt kérdés
1éve tömegnövelek, ez idő alatt sokat sikerült fejlődnöm. Most viszont olyan melóhelyem van ahol kajálásra nemsok idő van, és még a kilókat is lemozgom.14:00 tól 23:00- ig dolgozom.17:00 kor van egy kis szünet amikor épp egy szendvics belefér. Eddig meg volt a megfelelő étrend mindig. De úgy érzem elvesztem azokat a nehezen megszerzett kilókat is.1hónap alatt majdnem 10 kilót fogytam. Van valakinek valami ötlete, hogy mit, hogyan kéne?2014. máj. 21. 11:18
1/5 anonim válasza:
Edd meg a kalóriáid nagyrészét munka előtt még.
Amugy pedig pont erre a célra találták ki a magas ch tartalmú tömegnövelőket. Pl a zöld jumbo-t. Ezt igyad munka közben egy adagot. Nem a legjobb de több mint a semmi.
És ne probalj szueprtisztán enni. A kaloriak legyenek meg ha nem megy atomtisztán nem baj.
2/5 anonim válasza:
Hidd el semmi gondod nem lesz ha a kalória beviteledet telítetlen zsírokból oldod meg, szénhidrátot pedig kulcs időpontokban fogyasztasz.Mondjuk edzés előtt és után.Szerintem egységnyi idő alatt jóval egyszerűbben lehet így megoldani az étkezést.Viszont a szénhidrátokat sem hagyd el teljesen mert némi CH igenis kell a növekedéshez.
3/5 anonim válasza:
óránként 5 perc szünet jár, ha nem kapod meg keress más munkát, ne rabszolgáskodj.
4/5 anonim válasza:
2 óránként jár 5 perc szünet, nem óránként.
Egyébként pedig ch-ról állj át zsírokra.
5/5 anonim válasza:
Milyen munkakör ez ? Vigyél magaddal csomagolt eledelt aztán suttyomban eszegessél belőle. Vagy vigyél turmixot és akkor eszel egyszer közvetlen előtte, egyszer 5kor, 8kor betolod a turmixot, aztán kitalálod, hogy este eszel-e még vagy sem, én nem ennék. Inkább suttyomban 8 körül berakodnék még valamit az arcomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!