Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A fehérje készitmények tartalm...

A fehérje készitmények tartalmaznak glutént?

Figyelt kérdés
2014. aug. 1. 18:10
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
Amugy a lisztérzékenység nem halálos te ostoba.Erre emlékezz! Jól jön majd a vizsgán.
2014. aug. 2. 16:35
 32/39 anonim ***** válasza:

Mi a nem halálos te idióta? :D

Tudod hányszorosára növeli a gasztrointesztinális rákfajták kockázatát, pl a GALT eredetű nyirokrákokat? Jól is jött a vizsgán ;)

2014. aug. 2. 17:13
 33/39 A kérdező kommentje:
Most akkor korboncnok leszel vagy gasztroenterológus? Döntsd már el végre.
2014. aug. 2. 17:16
 34/39 A kérdező kommentje:
Na találtál már valami okosságot a google-n vagy még nem?
2014. aug. 2. 17:36
 35/39 anonim ***** válasza:

Mit nyomorékoskodsz még mindig? :D Van nekem jobb dolgom is így nyáron, mint egyes egyedül veled beszélni.

Mind a kettő alap tananyag nekünk hülyegyerek. Mindkettőből kötelező vizsgát/szigorlatot tenni. Gondolom csak a te fejedbe nem fér bele, hogy muszáj valakinek ennyit tudnia, nem két hete olvasott cikkekből szakértővé avanzsálnia egyetlenegy dologból. Ebből következően mindkettőről többet tudok valamivel, mint te. Ne áltasd már magad :D Az meg a másik, hogy Q-rva bénán próbálsz sértegetni meg fogást találni rajtam. És az benne a szomorú, hogy szerintem ezt az egészet te nem is élvezed. Szerintem te fel is idegesítetted már magad a gép előtt a hülyeségeimen, azért gyengültek el ennyire a beszólásaid, miközben én nagyon jól mulatok :D Nem lehetne esetleg kölcsönös ez az érzés? :D Legalább a karmámat rendben tudnám tőle.

2014. aug. 2. 17:52
 36/39 A kérdező kommentje:
Szerintem csak hantázol.
2014. aug. 2. 18:24
 37/39 anonim ***** válasza:
Mármint?
2014. aug. 2. 18:28
 38/39 A kérdező kommentje:
Hát ugy mindenben.
2014. aug. 2. 18:34
 39/39 anonim ***** válasza:
Nem kamuzok, az, hogy ilyen a stílusom mert nem veszek komolyan másokat mintsem felidegesítsem rajtuk magam, az azért van, mert szerintem nem érdemes rá egy számomra ismeretlen ember hogy agyam felqrásával elrontsa a napomat. Egyszerűen csak egy viccnek fogom fel. Most inkább fröcsögjek, káromkodjak, meg sértegessek ezerrel? :D Ha csak ezt csinálnám, a kutya se figyelne rám.
2014. aug. 2. 20:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!