Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A fehérje készitmények tartalm...

A fehérje készitmények tartalmaznak glutént?

Figyelt kérdés
2014. aug. 1. 18:10
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:

Akkor olyan durván be kéne tartanod, mint ismerősömnek, aki különösen érzékeny rá: még azt is néznie kell, hogy a gyümölcs milyen szezonban honnan volt szedve.

Ez hülyeség. A glutén nem terjed levegőben.

2014. aug. 1. 22:56
 12/39 anonim ***** válasza:
Nem kell a levegőben terjednie (amúgy növényi részek simán szállhatnak akárhova), de attól még simán érintkezhet búzával abban a szezonban. Mit gondolsz, miért írják ki, hogy nyomokban tartalmazhat a termék? Mert nem garantálják, hogy az üzemnek teljesen izolált és légcserés légtere van.
2014. aug. 1. 23:33
 13/39 A kérdező kommentje:
Hát buza szemek nem mászkálnak be a közeli fákon érő gyümölcsök nyilásaiba.
2014. aug. 1. 23:55
 14/39 anonim ***** válasza:

Ki mondta, hogy egész búzaszemnek kell lennie? Egyébként meg szerinted a körülmények amikor szedik, szállítják feldolgozzák őket, azok milyenek, hm? Az üzemben sem búzaszemek vannak már régen. Egy kissrác mogyoróérzékeny volt és azért hozta be a mentő mert kinyitottak vele egy légtérben egy beszáradt mogyoróvajas üveget. Mégsem mászkáltak bele a mogyoródarabok a szájába, érted már? Mindegy, neki nagyon magasfokú az érzékenysége. Mindig szigorúan betartja a diétát, csomószor mégis van tünete, és ő sem tudja miért. Aztán jön rákésőbb, hogy hogyan kerülhetett bele az étrendbe egy minimális mennyiség.

Ha gondolod megmondom itt a profnak, aki a belgyógyot tanítja, hogy szerinted egy hülye s3gg, viszont akkor te se félj "nyomokban tartalmazhat" leírástól, nagyobb nyomokban úgysem tartalmaz, mint amit te itt elbagatellizálsz .

2014. aug. 2. 00:33
 15/39 A kérdező kommentje:
Te nem értessz valamit,a glutén és a mogyoró allergia teljesen más,én 25 éve eszem glutént és mégis itt vagyok.Szerintem olvass utána.
2014. aug. 2. 00:45
 16/39 A kérdező kommentje:
2 hete azt sem tudtam,hogy mi az a glutén.
2014. aug. 2. 00:48
 17/39 anonim ***** válasza:

Látom nem érted, miért hoztam, fel példának, csak egyből arra tudsz gondolni, hogy szerinted vagyok akkora marhavagon, hogy keverem a kettőt. Istenem, tudom mi az a glutén, most mondom, hogy

1 ezt tanulom.

2 én is voltam gluténérzékeny.

De ennyi erővel a tehén csecsébe sem mászik bele a búzaszem, miért is kéne félned a tejsavóproteintől. Istenem hogy ennyire nehéz kicsit belegondolni a párhuzamba, amit mondanék.

Inkább te olvass ki valamit jó? Pl. a belgyógyászat alapjaival kezdhetnéd.

Még kioktatnak chhh, komolyan f4szom kivan már.

2014. aug. 2. 00:52
 18/39 anonim ***** válasza:

2 hete még azt sem tudtad, na látod ezért nem kéne kioktatnod.

Az meg, hogy 25 éve nem eszel glutént mégis itt vagy tökéletesen semmit sem mond el. A gluténérzékenység bármely korban, egyik napról a másikra kijöhet. Nem csak a születéstől fogva manifesztálódó öröklött fajtája létezik.

2014. aug. 2. 00:54
 19/39 anonim ***** válasza:
Jófej vagy te kérdező. Pont egy orvossal vitatkozol. Kicsit jobban ért hozzá nálunk, elhiheted.
2014. aug. 2. 05:23
 20/39 A kérdező kommentje:
Orvos:) Tiszta hülyeségeket ir.ő is volt glutén érzékeny.Volt??? ma még nem is gyógyitható.Igen elhuzódhat a betegség felnőtt korig mint nálam,de ez veleszületett betegség nem csak ugy kialakul.És 25 éve eszem glutént nem pedig nem eszem.Figyelj oda mit olvasol.
2014. aug. 2. 07:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!