Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ezek a proteinek mind nagy...

Ezek a proteinek mind nagy mennyiségű szója fehérjét tartalmaznak. De vajon mennyit? 70% vagy ennél többet? Ki tudja rá a választ? Miért nem írják rá?

Figyelt kérdés

Power Track Power Protein

BioTech USA Power Pro

Scitec Full Force MPM Mixed Protein Matrix

Scitec Pro Mix

2012. jún. 2. 09:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Csak a gyártó tudja rá a választ. reméljük nem azért nem irják rá mert akkor nem kéne senkinek
2012. jún. 2. 09:47
 2/5 dirtboy ***** válasza:

nem tudom mennyit tartalmaznak de ha a pénz nem számítana akkor a sorrendem köztük úgy nézne ki hogy:

-promix

-power track

-power pro

-full force mpm

mivel a pénz fontos szempont ezt ezt a sorrendet alkalmaznám:

-power track

-power pro

-promix

-full force mpm

szerintem a promix tartalmaz a legkevesebb szóját,ezt az íze miatt gondolom.

mind közül az az ami a legkevésbé szójás fos ízű,sz ar oldódású viszont az ára miatt nem éri meg vásárolni belőle.

2012. jún. 2. 11:03
 3/5 clint ***** válasza:
így igaz, valamennyire az ízéből ki lehet következtetni.
2012. jún. 2. 13:45
 4/5 A kérdező kommentje:
A következtetés, az nem egyenlő a pontos értékkel. Mert ha ezek esetleg 90%-ban szója fehérjék, akkor az a vásárlónak igen ciki helyzet.
2012. jún. 2. 20:21
 5/5 clint ***** válasza:

igazából tudod miért van ez így?

mert összevissza kevergethetnek.

Azaz lehet egyszer több a savó benne (ez csak példa ezekben tuti nem) egyszer meg a szója több, mível a cimkén százalék nincs feltünteve, sosem ugyanannyi az a doboz ami már megvan, mint az amit legközelebb veszel. NE tudjátok mi folyik néha az ilyen kevergetések közben a gyártóknál.

Azok akik nagyon érzékenyek az ízekre (pl én) észreveszik, hogy nem mindig ugyanaz az állaga és íze pl a power trackos cuccoknak. A power proteinből lazán bevertem tavaly egy vödröt, mikor megvettem a másodikat a hányás kapott el olyan lisztes volt, a mai napig megvan a vödör nagy része. Ellenben kaptam ajándékba egy kis dobozost ami szintén könyebben ment le és simán elfogyott.

2012. jún. 3. 02:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!