Ezek a proteinek mind nagy mennyiségű szója fehérjét tartalmaznak. De vajon mennyit? 70% vagy ennél többet? Ki tudja rá a választ? Miért nem írják rá?
Power Track Power Protein
BioTech USA Power Pro
Scitec Full Force MPM Mixed Protein Matrix
Scitec Pro Mix
nem tudom mennyit tartalmaznak de ha a pénz nem számítana akkor a sorrendem köztük úgy nézne ki hogy:
-promix
-power track
-power pro
-full force mpm
mivel a pénz fontos szempont ezt ezt a sorrendet alkalmaznám:
-power track
-power pro
-promix
-full force mpm
szerintem a promix tartalmaz a legkevesebb szóját,ezt az íze miatt gondolom.
mind közül az az ami a legkevésbé szójás fos ízű,sz ar oldódású viszont az ára miatt nem éri meg vásárolni belőle.
igazából tudod miért van ez így?
mert összevissza kevergethetnek.
Azaz lehet egyszer több a savó benne (ez csak példa ezekben tuti nem) egyszer meg a szója több, mível a cimkén százalék nincs feltünteve, sosem ugyanannyi az a doboz ami már megvan, mint az amit legközelebb veszel. NE tudjátok mi folyik néha az ilyen kevergetések közben a gyártóknál.
Azok akik nagyon érzékenyek az ízekre (pl én) észreveszik, hogy nem mindig ugyanaz az állaga és íze pl a power trackos cuccoknak. A power proteinből lazán bevertem tavaly egy vödröt, mikor megvettem a másodikat a hányás kapott el olyan lisztes volt, a mai napig megvan a vödör nagy része. Ellenben kaptam ajándékba egy kis dobozost ami szintén könyebben ment le és simán elfogyott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!