Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a FULLFORCE...

Mi a véleményetek a FULLFORCE Mixed protein matrix szója fehérjéről?

Figyelt kérdés
Az a bibi, hogy nem volt elég pénz, szóval most ezt vettem míg kihúzom fizuig. Na már most olvastam olyanokat, hogy ez rákkeltő, meg csomó rossz dolog van benne, most akkor mi az igaz, á ha ezek tényleg igazak akkor inkább tovább passzolom
2012. márc. 1. 21:24
 1/3 anonim ***** válasza:

nem hiszem hogy rákeltő lenne egyszer éni vettem anyagi okok miatt. Ezek a termékek szigorú bevizsgáláson mennek át nem hiszem hogy boltból rákéltő dolgokat vehetnél.

Am elég gagyi fehérje tiszta szója az egész, iszonyatos az íze és nem oldódik a shakerbe rázod, vagy turmixgépbe mindegy nem tudod normálisan feloldani meg úgy bele ragad hogy egy fél óráig kell mosogatni utána. Máskor ha teheted inkább power protein vegyél az sokkal jobb minőség és árban is hasonló, egy hónapot ki lehet ezzel is bírni ha muszáj.

2012. márc. 2. 07:52
 2/3 A kérdező kommentje:
Jaja kihúzom ezzel oszt csá, kösz a választ :D
2012. márc. 2. 13:57
 3/3 anonim ***** válasza:

érdekes

[link]

[link]

2012. szept. 2. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!