Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A fehérje készitmények tartalm...

A fehérje készitmények tartalmaznak glutént?

Figyelt kérdés
2014. aug. 1. 18:10
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
A tejsavóproteinben, kazeinben, marhaproteinben, tojásproteinben, vagy akár szójásban tuti nincs semmi.
2014. aug. 1. 18:17
 2/39 A kérdező kommentje:
Tapasztalatból mondod?
2014. aug. 1. 18:20
 3/39 anonim ***** válasza:
Is. De gondolkozz picit. Nézd meg mi a glutén. Egy tisztán állati fehérjét vagy esetleg szóját tartalmazó készítményben miért lenne? Van (vagy legalábbis régebben volt) olyan kevert protein amiben van búzafehérje, azt kerüld.
2014. aug. 1. 18:26
 4/39 A kérdező kommentje:
Azt értem,hogy nem kéne,hogy benne legyen.De a scitec termékekre rá irják,hogy nyomokban tertalmazhat.
2014. aug. 1. 18:37
 5/39 anonim ***** válasza:
Azt ráírják szinte mindenre, de általában semmi nincs benne.
2014. aug. 1. 18:41
 6/39 A kérdező kommentje:
Ennek örülök. Most tudtam meg 25 évesen,hogy lisztérzékeny vagyok.
2014. aug. 1. 18:45
 7/39 anonim ***** válasza:
Mondjuk attól is függ, hogy mennyire vagy érzékeny a gluténra, mert ez is egyénenként változó.
2014. aug. 1. 18:47
 8/39 A kérdező kommentje:
Akármennyi van benne káros.Ha egyáltalán nincs benne akkor jó.
2014. aug. 1. 18:52
 9/39 anonim ***** válasza:

Akkor olyan durván be kéne tartanod, mint ismerősömnek, aki különösen érzékeny rá: még azt is néznie kell, hogy a gyümölcs milyen szezonban honnan volt szedve, hogy esetleg érintkezett-e búzával. Egyébként én is voltam egy szűk évig az, valami fertőzés indukálta, azóta elmúlt. Most már nincs tünetem, ha eszek, de próbálom kerülni. Ha valamire rá van írva, hogy tartalmazhat, akkor igyekszem nem rendszeresíteni.

Nézz meg egy izót vagy egy hidrót, abban már talán nincs. Vagy tuti van olyan márka, amelyik ezt garantálja is. Nézz szét jól.

2014. aug. 1. 19:59
 10/39 A kérdező kommentje:

Akkor olyan durván be kéne tartanod, mint ismerősömnek, aki különösen érzékeny rá: még azt is néznie kell, hogy a gyümölcs milyen szezonban honnan volt szedve

Ez hülyeség ilyen nincs.A glutén nem levegőben terjed.

2014. aug. 1. 22:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!