Miért nem leszek izmosabb?
Leírtam miből kell enned, nézd meg amit először is írtam.
Azt hogy milyen kajában mennyi a fehérje , zsír és szénhidrát (ch) azt egy sima tápanyagtáblázatból meg tudod nézni. Beírod googleba, hogy tápanyagtáblázat és kiad egy csomót.
Nincs baj a fekvővel, de ez nem elég ,kellene tolódzkodni is. És ez még csak a mell és részben a vállizmokat dolgozza meg, szűken végezve pedig a tricepszet. De ettől még nem lesz széles, izmos hátad, lábad és bicepszed sem.
Most írtam le. :)
De így nem sok értelme van neked oldalakt írni, ha nem is olvasod el és nem is hallgatsz ránk.
Sajnos ez egy ilyen sport. Ha könnyű lenne mindenki izmos lenne...
De ha arra nem vagy képes hogy egyáltalán olvass, tanulj a sportról, hogy mi hogyan működik akkor tényleg ne várj semmit.
Sajnos ez a sportok egy olyan fajtája ahol az étkezés az egyik (hanem a legfontosabb) alappillér. Ha nincs normális kaja... nincs fejlődés ez ennyire egyszerű.
A saját testsúlyos edzés egy ideig elég. Nekem is a legelején kb olyan 2-3 hónapig volt elég aztán súlyzósra váltottam mert a terhelést úgy tudod növelni.
Sandorzsolt elmondta részletesen mit kellene enni. Ha ezt nem tudod kivitelezni akkor fejlődést se sokat várjál.
U.i Azért azt hadd kérdezzem meg hány éves vagy? Mert ahogy olvastam édesanyád "leordítaná a fejed" ha kézenállásba fekvőznél:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!