Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Így is nőni fog az izmom?

Így is nőni fog az izmom?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok és 1 éve kondizok, de tudom, hogy tömeget növelni és fogyni együtt nem lehet.

De a kérdésem az lenne, hogy heti 2-szer kondizok súlynöveléssel, és azt is tudom, hogy ha a kalória bevitel több mint amennyit elégetünk, akkor nő az izom, de ha heti 2-szer kondizok és a kondizásaim után és utána egy nappal is bennem van a napi fehérje és szénhidrát bevitel, szóval heti 2 nap kimarad a napi bevitel ez nagyban megakadályozza a izom növekedését??

2014. júl. 21. 23:29
 1/5 tkodit ***** válasza:
100%
lehet, hogy retardált vagyok, de akkor sem értem, hogy mi a halált írsz.
2014. júl. 21. 23:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem értem mit vakerálsz :) Őszintén. Nincs benned, mivel az anyagcsere folyamat állandó, felhasználja a szervezet a napi adagot, feldolgozza egy részét a többit kinyomod a WC-n. Másnapra kiürülsz, ennyire egyszerű.

Minden nap kell enni, pihenőnapokon is. Az izom pihenőnapokon nő leginkább.

2014. júl. 21. 23:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is elvesztettem a fonalat ennél a résznél "szóval heti 2 nap kimarad " nem is érdekel ez az egész. Minden áldott nap zabálj rendesen úgy mintha edzés nap lenne.
2014. júl. 22. 00:17
 4/5 anonim ***** válasza:
melyik izmod?
2014. júl. 22. 00:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Minden nap kalória pluszban kell lenned, mindig meg kell lenni az elegendő tápanyagnak, pihenő napon is. Heti két kondival max az elején fejlődik az ember, utána hamar stagnálni fogsz.
2014. júl. 22. 05:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!