Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha lefogyok, akkor látszani...

Ha lefogyok, akkor látszani fog az izmom?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok és Nyíregyházán lakok... 95 kg vagyok, már 1 éve edzek konditeremben és már elég nagy súlyokkal edze, és semmi nem látszik csak a hájam, de ha lefogyok 15 kg-t akkor látszani fog a bicepszemnél, mellemnél, lábamnál 1 kicsit az izom????

Előre is köszönöm a válaszokat!!!!! :)

2014. júl. 18. 15:19
 1/5 anonim válasza:
Szard le a súlyod. A tükör megmondja látszanak e az izmaid.
2014. júl. 18. 15:21
 2/5 A kérdező kommentje:
oké, én eddig leszartam, de ha nem látszana az izmom akkor nem fogyok le, tehát látszana???
2014. júl. 18. 15:26
 3/5 anonim válasza:
0%

A kondi az izületeknek nem jó. De ellensúllyozhatod testsullyal végzett izületedzéssel. Meg gerinccsavarás, híd, L tartás.

Ha erős akarsz lenni, akkor testsúllyal végzett edzés kell, ha izmot akarsz pumpálni, akkor kondizni, de okosan, mint Svájcenegger.

2014. júl. 18. 15:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Gyorsan öregedtél egy évet. (gondolom te kérdezted ugyanezt az elöbb is)

Igen, jobban fognak látszódni az izmaid, de csak akkor, ha vannak is izmaid (tudom hogy vannak, de nem mindegy milyen tömegben). Nah meg ha az a lefogyás megtervezet, lassú ütemű (heti 0,5-1 kg)zsírleadás! magas fehérjével, aerob és súlyzós edzéssel eggyütt történik. Máskülönben a maradék izmaidat is elveszted.

2014. júl. 18. 15:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Látszódni fog, főleg ha van már rajtad elég izomtömeg. De okosan kell szálkásítani, emelt fehérjemennyiség legyen, kevesebb ch és a súlyzós edzések mellé heti minimum 3-4 aerob edzés, 120-130-as pulzussal, kb 40-50 perc.
2014. júl. 18. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!