Ha 56 kg-ról lefogyok 50 kg-ra, az meg fog látszani rajtam? 18/L
Szerintem ehhez a magassághoz pont jó ez a súly, de ha jobban érznéd magad úgy, akkor fogyj :)
Változatos étrend és torna, futás, edzés.
Egyébként minél kevesebb a súlyfelesleg rajtad, annál nehezebb azt leadni.
Fontos, hogy ne a súlyod miatt kezdj el fogyózni. Nézz bele a tükörbe és ha úgy látod 1-1 testrészeden, hogy ott van egy pici háj, azt dolgozd meg. Ha elégedett vagy a tükörképeddel, felesleges lenne elkezdened fogyókúrázni :)
Én is csak 6 kilót fogytam kb, rajtam nagyon meglátszik. (67-ről 61-re, 175 cm vagyok.)
Nekem nincs különösebb taktikám, néha nem eszem, ami miatt annyira összeszűkült a gyomrom hogy nem is tudok már sokat enni.
Én 170 vagyok, 61-ről fogytam le 55-re, igazából nem vettem észre a tükörben különösebb változást, de már a 6. ember mondja nekem, hogy mennyivel jobban nézek ki.
5kg-ot fogytam nyáron úgy július végéig 2 hónap alatt, és az újabb egy kg-ot már valójában nem is akartam, csak úgy eltűnt. Rengeteget sportoltam, figyeltem hogy mit és mennyit eszek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!