Rejt valamilyen veszélyt a labret (ajak) piercing? És írjátok le pls hogy ha kiveszem, egyéb okok miatt, akkor látszani fog a heg/beforrt lyuk?
Sajnos a labretről nem tudok nyilatkozni, viszont volt egy monroe piercingem. Kivettem, mert kisebesedett tőle a szám, az ínyes, a fogam fájt, valószínűleg túl sokat piszkáltam. Nekem hatalmas, csúnya lyuk van a helyén. Bármit megadnék, hogy eltüntessem. Szóval csak akkor csináltass ilyesmit, ha biztos vagy benne, hogy nem fogod később bánni.
Máshol is van piercingem(tragus, köldök), de azok tetszenek, és nem is zavarnának, ha esetleg megmaradna a helyük.
19/L
piercinget nem lövetünk (nem ajánlatos), mert roncsolja szövetet, ezért szúrni szokták.
semmilyen hátrányod nem lesz a labret miatt, nekem is van már 3 éve kutya bajom, nincs sem a fogaimnak sem az ínyemnek baja. egyenes szárú piercinget raknak bele először, a gyógyulás könnyebbsége miatt. 4-6 hét a gyógyulási ideje, de 2-3 hét után lehet már benne ékszer cserélni (van aki ezt előbb megteszi). viszonylag hamar hozzászokik az ember, semmilyen akadályt nem jelent a hétköznapokban Pl:. csókolózás, evés, ivás stb. közben.
titánium piercingem van nekem is, számomra nem okozott semmilyen irritációt vagy ilyesmit. egyenes szárú piercingemet hamar ki kellett cserélnem, mert sokszor vettem azt észre, hogy erősen harapdálom a piercing szárát ami nem tesz jót a fogaknak, szóval most egy golyózáras karika van a számban. remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!