Másfél hónapja szúrattam a helix piercingemet, mi lett vele a baj?
Figyelt kérdés
Másfél hónapja van meg a helix piercingem (felső fülporc), és egy hete kb. elöl és hátul is nőtt rá egy csomó. Nem gennyes, olyan, mintha a bőrömbe szúrkálnék. Vettem be rá gyulladáscsökkentőt, persze csak mértékkel, de nem lett kisebb. Mit csináljak? Elég csúnyán néz ki így és félek, hogy nem fog eltűnni.2012. márc. 3. 17:03
1/4 anonim válasza:
Milyen szímű a csomó? Bőrszínű, vagy piros? Mert ha piros, akkor az bizony vadhús! Mindenesetre ne szúrkáld semmivel!
2/4 anonim válasza:
Ha esetleg vadhús lenne, kenegesd Tetránnal, nálam bevált!
3/4 anonim válasza:
Szerintem meg semmi házi cuccot ne próbálgass, menj vissza a piercingeshez és kérdezd őt.
4/4 A kérdező kommentje:
Inkább piros, akkor gondolom vadhús lehet... El fog múlni?
2012. márc. 3. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!