Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Én szünetekben mindig lefogyok...

Én szünetekben mindig lefogyok veletek hogy van ez?

Figyelt kérdés
Sokan mondják hogy mikor punnyadás van akkor képesek a legjobban elhízni. Velem ez nem így van mikor nincs iskola, egyéb elfoglaltságok egyszerűen ELFELEJTEK enni és ezért 1-hetes szünetek alatt simán leadok 3-4 kilót (Ami persze egy hét alatt vissza is jön)... Ti hogy vagytok ezzel?
2011. ápr. 28. 17:48
 1/10 anonim ***** válasza:
most muszáj keltened az irigykedést mindenkiben ?!
2011. ápr. 28. 17:49
 2/10 A kérdező kommentje:
Ebben nincs semmi irigyelnivaló xD Mert simán visszajön egy hét alatt szóval nem vagyok sokkal előrébb. Csak tényleg ez, hogy hogyan lehet elfelejteni az evést... xD
2011. ápr. 28. 17:50
 3/10 szamóca. ***** válasza:

én hétköznap is simán elfelejtem... nincs összefüggés

de nyáron a meleg miatt sosem eszek kb, maximum gyümölcsöt...

hát, lehet hogy sokan irigykednének, de nem mindig jó ez azért. összeszedek vmi komolyabb betegséget, fogyok tőle még egy kicsit aztán összezuhanok és szedhetem a szaros étvágyjavítót vagy mi a halált.

2011. ápr. 28. 17:54
 4/10 A kérdező kommentje:
Hát nekem ilyen gondjaim nem voltak. Punnyadáskor azért nem eszem mert nincs miért. Nem kell mihez az energia. Ha pörgős a nap persze hogy kell a kalória hogy talpon tudjak maradni de így. Most is beteg vagyok alig bírok enni valamit...
2011. ápr. 28. 17:57
 5/10 anonim ***** válasza:
Én vizsgaidőszakokban szoktam jó 7-8 kilókat leadni. Már előre félek, hogy a júniusi szigorlatomra olyan leszek mint egy anorexiás nyomi. Idegesen nem megy az evés, punktum.
2011. ápr. 28. 18:25
 6/10 anonim ***** válasza:
Én pont az ellenkezője, punnyadásban unalmamban eszek, vizsgaidőszakban meg a stressz miatt csak ülök, eszek és tanulok:D hidd el, ez sokkal rosszabb, mint a te verziódXD
2011. ápr. 28. 19:18
 7/10 anonim ***** válasza:
Én is így voltam, mikor sulis voltam. Szeptemberben meg visszajött, ami lement...
2011. ápr. 28. 20:03
 8/10 anonim ***** válasza:
Mindenki máshogy reagál egyes dolgokra. Pl. én szabadidőmben, ha nincs semmi dolgom, akkor rengeteget tudok enni, suliidőben meg vhogy sokszor kimarad az evés.
2011. ápr. 28. 21:28
 9/10 anonim ***** válasza:
a nyári szünetben mindig fogyok mert a meleg miatt alig eszek. (nem bírom a meleget) de kis szünetek alatt nem nagyon szokott elöfordulni bár most húsvét alatt 2 kg-oot fogytam.
2011. ápr. 28. 22:35
 10/10 anonim ***** válasza:
énis pont így vagyok de visszajön
2011. ápr. 29. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!